Såld lägenhet på Sten Bergmans väg 21 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Sten Bergmans väg 21

Välkommen till en optimalt planerad 2,5:a i välskött förening med hiss!

Såld

Välkommen till en optimalt planerad 2,5:a i välskött förening med hiss!

Välkommen till Hammarbyhöjden och Sten Bergmans väg 21. Här finnes en mycket välplanerad lägenhet om hela 60 kvm med härlig balkong med fri utsikt. Lägenheten har ett stilrent kök med gott om förvaring, 1 rymligt sovrum med en garderobsvägg, ett stort vardagsrum som ligger öppet mot köket och ett fräscht badrum. Hela lägenheten genomsyras av hög och modern standard samt fräscha ytskikt. Här finner du bekvämligheter som tvättmaskin, diskmaskin och en stor klädkammare som även fungerar fint att använda som arbetsrum eller barnrum. Solid och välskött förening.

Bostaden ligger centralt belägen i Hammarbyhöjden och endast två kvarter från centrum med en välsorterad matbutik, tunnelbana samt övrig närservice som gym, 7-eleven m.m. Utanför dörren tar naturen vid och endast några minuters promenad så är man i Nackareservatet med fantastiska strövområden. Ett boende som kombinerar det bästa av flera världar. Helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.