Såld lägenhet på Vingavägen 10 i Blåsut, Johanneshov
Blåsut, Johanneshov

Vingavägen 10

Optimalt planerad 4:a med både uteplats och inglasad balkong!

Såld

Optimalt planerad 4:a med både uteplats och inglasad balkong!

Välkommen till denna ytterst välplanerade 4:a. Redan när man kliver över tröskeln upplever man ljuset och rymden i denna optimalt planerade bostad. Lägenheten, där byggherren tagit hänsyn till de generösa fönsterpartierna, har modern stil med plats för både den stora familjen och paret som önskar yta. Bostaden präglas av dess moderna och öppna planlösning. Här erbjuds en välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter via hatthylla och garderober. Kök och vardagsrum går i varandra i modernt utförande, köksdelen innefattar alla bekvämligheter man kan önska sig med induktionshäll, inbyggnadsvitvaror m.m. Lätt möblerad vardagsrumsdel för både sällskaps- och middagsgrupp. Från köket nås även utgången till bostadens stora inglasade balkong med eftermiddags - kvällssol. Tre bra sovrum i varierande storlek där ett av sovrummen har utgång till bostadens mysiga uteplats som vetter mot föreningens innergård. Både badrum och separat WC där badrummet är utrustat med bekvämligheter såsom badkar, tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har hiss som smidigt går ner ända till garaget och i föreningen finns även ett uppskattat gym som kan nyttjas av medlemmarna.

Läget är mycket centralt med T-bana "utanför dörren" som snabbt, enkelt och smidigt tar er till önskad destination. Detta är det bästa av två världar, både centralt men även nära natur, nöjen och mysiga restauranger. Ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Uteplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Wc

Hall

Exteriör

Omgivning

Planlösning