Läckövägen 26 Hammarbyhöjden/Björkhagen
Hammarbyhöjden/Björkhagen

Läckövägen 26

Fantastisk 3:a i områdets bästa förening på populära Läckövägen!

Kommande

Fantastisk 3:a i områdets bästa förening på populära Läckövägen!

Nu får ni äntligen möjlighet att förvärva denna fantastiska 3:a om 52 kvadratmeter. Här bor du med närhet till stadspuls, natur och bra kommunikationer. Bostaden erbjuder generösa ljusinsläpp, stora rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Fina trägolv, högt i tak och genomgående ljusinsläpp. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för soffhörna och tillhörande möblemang, balkongen som ligger i anslutning till vardagsrummet erbjuder en magisk utsikt. Köket är stort med ett stort fönster. Sovrummet är stort med gott om förvaringsmöjligheter och badrummet är modernt och fräscht. Här bor du i en av områdets bästa föreningar, med låga lånekostnader och som dessutom äger marken. Lägenheten står som en 2:a i lägenhetsregistret men nyttjas som en 3:a. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 52.2 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3
 • Avgift: 3 110 kr I avgiften ingår värme och vatten. Ett antal analoga kanaler via ComHem ingår i avgiften.
 • Förening: Brf Stockholmshus nr 4
 • Byggnadsår: 1943
 • Område: Hammarbyhöjden/Björkhagen, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Sandra Pranjic

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Läckövägen 26

 • Områdets bästa förening
 • Högst upp i huset
 • Väldigt bra skick
 • Balkong i ett fantastiskt söderläge
 • Optimal planlösning
 • Granne med Nackareservatet

Vardagsrum

Ett stort och trevligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med ljus och med utgång till en solig balkong som erbjuder en magisk utsikt under alla säsonger. Rummet är lättmöblerat och det finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsmöbel samt övrigt möblemang.

Visa mer

Balkong

En rymlig balkong i ett fantastiskt söderläge med en 180° utsikt över Björkhagen och Nackareservatet.

Visa mer

Sovrum

Mysigt sovrum utan insyn med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Det finns en rymlig och djup garderob/klädkammare med gott om utrymme för kläder och övrig förvaring. Sovrummet har ett stort fönster som bidrar med ett fint ljus i rummet.

Visa mer

Kök

Köket är smakfullt renoverat och väldisponerat med gott om förvaring samt arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av värmegolv, högtalare, gasspis, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. I köket finns ett stort fönster som ger rikligt med ljus och rymd.

Visa mer

Sovrum - Arbetsrum

I nuläget disponeras detta rum som ett kontor men går utmärkt att använda som ett mindre barnrum, arbetsrum eller gästrum.

Visa mer

Badrum

Badrummet är helkaklat, modernt och fräscht. Det är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, värmegolv, högtalare, handfat med kommod, spegelskåp med extra förvaring, dusch, WC och handuksstork, det finns även ett stort fönster.

Visa mer

Hall

Hallen är öppen och välkomnande med goda avhängningsmöjligheter via garderober. Från hallen når du kök, vardagsrum och sovrum.

Visa mer

Säljarens egna bilder

Visa mer

Exteriör

Läckövägen 26 ligger i grönskande lummiga omgivningar med direkt närhet till Nackareservatet på en lugn gata längst Läckövägen. Dessutom finns det fina platser med gräsmatta, plats för grill och utemöblemang. Ljusa och välkomnande entréer.

Visa mer

Omgivning

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område. Någon minut från porten kommer man ut på promenader i Nackareservatet och till koloniområdet. Det är 10 minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö, bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Inom 20 min promenadavstånd ligger även Sickla köpkvarter med dess utbud av affärer, restauranger, biograf, teater, apotek mm. Nära gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns Coop, apotek, blomaffär, café, restauranger, 7:11 mm. Där finns även T-bana som snabbt tar dig in till stan på 7 minuter. Runt knuten finns Nackareservatet med härliga strövområden och badsjöar. Det finns gott om fritidsaktiviteter i området - skidbacke, utomhusbassäng, golfbana och eljusspår.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sandra Pranjic

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 110 kr, I avgiften ingår värme och vatten. Ett antal analoga kanaler via ComHem ingår i avgiften.
Antal rum
3 rum
Boarea
52.2 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,6134 %
Övrigt
Det tillkommer en kostnad för gasen då det är gasspis.

Föreningen

Namn
Brf Stockholmshus nr 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
191 lägenheter, 8 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja, max 2 st.
Allmänt om föreningen
Brf Stockholmshus nr 4 är en av Hammarbyhöjdens äldsta och största föreningar vilket ger både trygghet samt god service. Föreningen är mycket välskött och är både skuldfri samt äger marken. Föreningen består av 14 byggnader som innehåller 191 bostadslägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen handhas av Fastum. Trappstädning, snöröjning, teknisk förvaltning och utemiljö sköts av entreprenad. Gemensam gårdsstädning för föreningens medlemmar sker under höst och vår. Radonmätt vid långtidsmätning med godkänt resultat.

Genomförda renoveringar:
-1990 Renovering av tak
-1993-1994: Stambyte av samtliga stammar. Renovering av kök och badrum. Byte av elcentraler. Ventilationen byggdes om. Renovering av balkonger och fasader. Några år innan fick också taken på samtliga fastigheter en översyn.
-2005: Ommålning av trapphusen.
-2009: Fiberinstallation
-2010-2011: Ommålning av källare/cykelrum samt byte av ytterdörr till källare/cykelrum.
-2014: Justering av ventilation.
-2015: Ett antal frånluftsfläktar på taken har bytts ut. Trasiga radiatorrör har reparerats. Styrventil i undercentralen har bytts ut och värmeanläggningen har kontrollerats. Tvättmaskiner har setts över och reparerats.
-2018 - Renovering av bastun
-2019 - Renovering av tvättstugorna

Gemensamma utrymmen:
Fyra moderna tvättstugor med tillhörande torkrum. Tvättstugorna finns på Läckövägen 21 & 22 samt Finn Malmgrens väg 92 & 94. Cykel- och barnvagnsförråd. I föreningen finns även en övernattningslokal (Läckövägen 22-24), grovsopor, hobbyrum, grillplatser och bastu.

Tv och Bredband:
Fastigheterna är anslutna till det öppna nätet via kommunikationsoperatören Open Universe (stockholm.openuniverse.se, 0770-82 55 55, 08-522 736 50), samt till ComHems kabel-TV-nät (comhem.se/kundservice, tel 90 222).

Parkering:
Föreningen har 48 stycken parkeringsplatser. Förutom de som ligger på egen mark är 10 stycken belägna på Axvallsvägen på mark som föreningen arrenderar av Stockholms stad, och 11 stycken belägna på Läckövägen 4 på mark som hyrs av Svenska Bostäder. Kö tillämpas. För övrigt är det avgiftsbelagd boendeparkering på gatan.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1943
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
F
Hiss
Nej

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-08-04
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
173 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.