Boråsvägen 18 Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Boråsvägen 18

Fin 2:a med låg avgift i skuldfri förening på härliga Boråsvägen!

Såld

Fin 2:a med låg avgift i skuldfri förening på härliga Boråsvägen!

Välkommen till en ljus och välplanerad bostad i natursköna Hammarbyhöjden. På central adress finns nu möjligheten att bosätta sig i en fin och insynsskyddad 2:a på 45 kvm med låg avgift. Bostaden har genomgående fina ytskikt med insynsfria fönster i två väderstreck som skapar ett härligt ljusflöde och rymd, samt en generös takhöjd. Här finner du en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, smakfullt renoverat kök, stambytt badrum, sovrum med plats för större säng, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt en mysig balkong i bästa söderläge mot föreningens lummiga baksida.

På populära Boråsvägen bor du nära både natur och storstadens puls, med tunnelbanan endast ett par minuter bort. För den friluftsintresserade ligger Nackareservatet runt hörnet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportige. Vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med magisk utsikt över hela Stockholm. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 360 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.