Såld lägenhet på Vingavägen 2 i Blåsut
Blåsut

Vingavägen 2

Ljus 4:a med 3 sovrum, 2 badrum och 2 balkonger. En perfekt familjelägenhet.

Såld

Ljus 4:a med 3 sovrum, 2 badrum och 2 balkonger. En perfekt familjelägenhet.

Välkommen till denna mycket välplanerade 4:a. Här bor ni högt upp i huset (3 trappor, hiss) med generösa fönsterpartier i tre väderstreck och två balkonger att njuta av. Ett trevlig och mycket bekvämt boende.

Bostaden präglas av ljus och dess moderna och öppna planlösning och det finns gott om plats för både den stora familjen och paret som önskar extra yta.

Här möts ni av en välkomnande entréhall med flera inbyggda garderober, på hallgolvet ligger tåligt klinker. Vidare in i lägenheten når man kök och vardagsrum i öppen planlösning. Den öppna planlösningen gör att umgänge mellan kök och vardagsrum blir lätt. Vardagsrummet är ljust och luftigt med sina stora fönster och det finns plats för både soff- och middagsgrupp.

I anslutning till vardagsrummet ligger köket. Köket är delvis renoverat 2021 och är rymligt med bra arbetsytor och alla bekvämligheter man kan önska sig. Från köket nås en av bostadens två inglasade balkonger. Här kan man bjuda gäster på en drink innan middagen eller njuta av måltider med familjen på vår, sommar och höst.

Tre bra sovrum i varierande storlek där ett av sovrummen har utgång till bostadens andra balkong.

Två fina badrum där båda badrummen är utrustade med vägghängd-WC och duschhörna/badkar. Det stora badrummet innefattar även tvättmaskin och torktumlare med ordentligt utrymme för att sköta tvätt.

Trevlig förening med en stor och fin gård. Många gemensamma lokaler som tex föreningslokal, grovtvättstuga, cykelrum, gym och barnvagnsrum.
Föreningen har mycket stabil ekonomi till följd av låg ränta på sina lån samt intäkter från lokaler, garage och bilplatser. Föreningen äger marken.

Läget är centralt med Tunnelbana 150 meter bort som tar dig till Södermalm på bara 5 min. Detta är det bästa av två världar, stadspuls nöjen och mysiga restauranger men även nära naturen.

Fler bilder kommer snart. Visas i mars. Anmäl gärna intresse på hemsidan.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.