Tidaholmsvägen 39 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Tidaholmsvägen 39

Magisk 2:a (möjlig 3:a) högst upp i gavel med öppen spis!

Såld

Magisk 2:a (möjlig 3:a) högst upp i gavel med öppen spis!

Välkommen till en fantastisk och färgsprakande gavel 2:a (möjlig 3:a) belägen på populära Tidaholmsvägen. Bostaden ligger inbäddad i lummig grönska med stor hörnbalkong. Fördelaktigt hörnläge med generösa fönster i tre väderstreck skapar ett genomgående och härligt ljusflöde. Bostaden präglas av smakfullt renoverade ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer såsom öppen spis, fina golv och högt till tak (2,7m). Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum.

Tidaholmsvägen 39 är en lugn gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service ; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, gym, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym.

Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 430 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.