Lidköpingsvägen 48 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 48

Välkommen till en fin 3:a med öppen spis på populära Lidköpingsvägen!

Såld

Välkommen till en fin 3:a med öppen spis på populära Lidköpingsvägen!

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga trea med öppen spis. Lägenheten ligger i lugnt läge med fint ljusinsläpp och härlig utsikt mot grönska från balkongen. Bostaden är belägen i en mycket trevlig förening och välskött fastighet på höjden. Bostaden erbjuder ett fint ljusflöde tack vare generösa fönsterpartier och har en optimal planlösning med två bra sovrum/matrum, ett praktiskt och fint inrett kök, ett lättmöblerat vardagsrum och ett fräscht badrum. I vardagsrummet finner du en vacker öppen spis och utgången till den väl tilltagna balkongen i ett härligt söderläge med lummig utsikt.

På Lidköpingsvägen bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar, golfbana och Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana service ligger en kort promenad bort. Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.