Såld lägenhet på Sparfvenfeltsgatan 1 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Sparfvenfeltsgatan 1

Renoveringschans - Sätt din egen prägel på denna trivsamma bostad.

Såld

Renoveringschans - Sätt din egen prägel på denna trivsamma bostad.

Varmt välkommen till bra planerad och insynskyddad tvåa om 43 kvadratmeter med renoveringsbehov. Lägenheten har bevarade tidstypiska funkisdetaljer och väl utnyttjade kvadratmeter samt ett fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett mysigt och trivsamt läge med närheten till det mesta.

Huset är omgivet av en magisk trädgård som tillhör föreningen med äppel- och plommonträd, odlingslotter, trädgårdsgrupper och grillplats. Här bor man i en välskött förening med väldigt god ekonomi och låg belåning. Läget är lugnt men ändå centralt. Det är 3 min promenad till Skärmarbrinks tunnelbana där två tunnelbanelinjer passerar, och bara 8 min promenad till Gullmarsplan som är en knutpunkt för tunnelbana, bussar och tvärbana. Dessutom finns ett antal restauranger och närservice i området. Hammarbyhöjden kombinerar det bästa av flera världar. Här bor ni centralt med endast några minuter till Södermalm och med Nackareservatet runt knuten.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 225 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.