Mariestadsvägen 1 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Mariestadsvägen 1

Fantastisk gaveltvåa på populära Mariestadsvägen.

Såld

Fantastisk gaveltvåa på populära Mariestadsvägen.

Välkommen till en öppen och härlig genomgångslägenhet precis intill Hammarbybacken! Här bor ni i ett fritt och insynsskyddat läge med stora fönsterpartier i tre väderstreck samt balkong. Huset är beläget på en av Hammarbyhöjdens trevligaste adresser. Lägenheten är välplanerad och rymmer allt du kan önska. Med fönster i tre väderstreck skapas här fantastiskt ljus och rymd. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning, generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp och balkong, sovrum med plats för dubbelsäng, trevligt och stort kök samt ett kaklat badrum med dusch. Genomgående fina ytskikt med välbevarade originaldetaljer i en smakfull kombination med moderna inslag samt generös takhöjd (2,7m).

Som boende på adressen tillhör du en stabil och välskött förening. Här bor du lugnt och trevligt med ett par minuters promenad till tunnelbanan och torget. Nackareservatets skid- och motionsspår samt badsjöar ligger runt hörnet, samtidigt är Södermalms puls bara tre stationer bort. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 630 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.