Wahlbergsgatan 9 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Wahlbergsgatan 9

Såld

Välkommen till ett perfekt boende med lugnt och trivsamt läge i populära Hammarbyhöjden!

Här finner du en fin tvåa med fina ytskikt och med fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljus. Du kan njuta av soluppgången från vardagsrummet och solnedgången från sovrummet. Lägenheten är optimalt planerad och disponeras av en välkomnande hall, stambytt badrum, väldisponerat kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett lättmöblerat vardagsrum. Lägenheten ligger i ett lugnt läge på en återvändsgata med närhet till både Skärmarbrinks t-bana och Hammarbyhöjdens.

Här bor du i en solid förening med mycket god ekonomi. Detta är ett boende som kombinerar det bästa av två världar. Utanför porten tar naturen vid och inom några minuters promenad är du i underbara Nackareservatet med härliga strövområden.
Ett par minuters promenad ner till Hammarby Sjöstad och enbart några minuters gångväg till tunnelbanan som snabbt tar en in till city och pulsen på Södermalm. Detta är helt klart ett boende att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 105 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.