Sekreterarbacken 17 Enskededalen - Pungpinan
Enskededalen - Pungpinan

Sekreterarbacken 17

RADHUS MED HÄRLIG TRÄDGÅRD. 2-4 SOVRUM OCH 2 BADRUM. ÖPPEN SPIS & GARAGE.

Såld

RADHUS MED HÄRLIG TRÄDGÅRD. 2-4 SOVRUM OCH 2 BADRUM. ÖPPEN SPIS & GARAGE.

Välkommen till detta trevliga radhus med underbar trädgård i barnvänliga omgivningar i populära Pungpinan. Idag har huset två sovrum och två vardagsrum men i original var det fyra sovrum och ett vardagsrum och det är enkelt att återställa. Underbar lättskött trädgård med trädäck och uteplats med tak, omgiven av prunkande grönska på sommaren. Här bor ni mitt i naturen med Bagarmossenskogen och Nackareservatet i direkt anslutning. Nära till kommunikationer och bara 15 minuter till stan med tunnelbanan.

Huset är i två plan/souterräng. På entréplanet ligger kök (2008), ett sovrum med balkong, badrum (2010) och ett vardagsrum som kan delas av till två sovrum. På souterrängplanet ligger stort vardagsrum med öppen spis och utgång till den underbara trädgården. Souterrängplanet rymmer också ett sovrum, en tvättstuga (äldre) med WC och två rymliga förråd. Byggår 1962. Eget garage i garagelängan intill ingår också. Garaget har laddning för el-bil på gång samt elektrisk port.

Huset är välskött men en ny ägare kommer kanske att vilja sätta sin egen prägel på huset.

Välkommen på visning av detta trevliga radhus.

Visa mer
Slutpris

8 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Gabriel Gawell

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.