Finn Malmgrens väg 73 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 73

Fin 2:a i lugnt läge, granne med Nackareservatet!

Såld

Fin 2:a i lugnt läge, granne med Nackareservatet!

Välkommen till denna fina tvåa precis intill Nackarestervatet. Här bor du mitt i grönskan med stora fönsterpartier. Huset är beläget på en av Hammarbyhöjdens trevligaste adresser. Lägenheten är välplanerad och rymmer allt du kan önska. Med fönster i två väderstreck skapas här fantastiskt ljus och rymd. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning, generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng, trevligt kök samt ett kaklat badrum med dusch. Fina ytskikt med välbevarade originaldetaljer i en smakfull kombination med modernare inslag samt generös takhöjd (2,70 m).

Som boende på adressen tillhör du en stabil och välskött förening. Här bor du precis intill naturen i Nackareservatet och samtidigt är Södermalms puls bara tre stationer bor. Mindre än 100 meter från porten börjar löp/gång/cykel-områden som tar dig till badplatser vid Söderbysjön och Sicklasjön, golfbana och utegym. Vintertid kan du åka längdskidor vid Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Gabriel Gawell

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.