Såld lägenhet på Ronnebyvägen 10 i Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Ronnebyvägen 10

Gaveltrea högst upp i huset i områdets bästa förening!

Såld

Gaveltrea högst upp i huset i områdets bästa förening!

Välkommen till en fin och välplanerad trea på naturnära Ronnebyvägen! Lägenheten har ett stort och väldisponerat kök med rymlig matplats, ett lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffhörna och annat möblemang, en härlig balkong i bästa solläge, två ljusa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett stambytt badrum med tvättmaskin. Brf Borggården 99 är en av områdets mest populära föreningar med solid ekonomi med låg belåning och som äger marken.

Ronnebyvägen ligger med ett par minuters gångavstånd till både Björkhagen och Hammarbyhöjdens t-bana som tar dig till Skanstull på några minuter. Här bor du ett stenkast bort från Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. På morgonkvisten kan du inhandla nybakat stenugnsbakat bröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 480 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.