Johan Printz Väg 12 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Johan Printz Väg 12

Något alldeles extra - sällan till salu!

Såld

Något alldeles extra - sällan till salu!

Välkommen till en fantastiskt ljus och härlig gavellägenhet högt upp i huset på lugna Johan Printz väg. Bostaden är något alldeles extra och har en stor hörnbalkong med sol från tidig morgon till sen kväll, en öppen spis och ett rymligt samt modernt kök med plats för många. Förutom det finner du en optimal planering, genomtänkta materialval och många fina originaldetaljer i kombination med moderna inslag. Lägenheten är insynsskyddad och genomgående i mycket fint skick. Bra förvaringslösningar och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Du bor dessutom i en välskött och solid förening med god ekonomi och de större renoveringarna genomförda.

Johan Printz väg ligger i ett oslagbart läge med närheten både till Södermalms puls, Hammarby sjöstad, Hammarbybacken och Nackareservatets lugn, vilket bidrar till att detta är ett perfekt boende. Det är ett kort gångavstånd till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens T-bana samt med naturområden runt knuten. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats. Helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 930 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.