Fyrskeppsvägen 122 Kärrtorp
Kärrtorp

Fyrskeppsvägen 122

Genomgående 3:a. Högst upp i huset med balkong. En blivande drömbostad.

Såld

Genomgående 3:a. Högst upp i huset med balkong. En blivande drömbostad.

Välkommen till denna möjligheternas 3:a på populära Fyrskeppsvägen. Här har ni chansen att skapa ert drömboende med suverän planlösning och med färg och inredning efter eget tycke och smak . Lägenheten ligger högst upp i ett mycket snyggt renoverat hus och med balkong i västerläge. och är genomgående med stora fönster i väster och öster. Ljus hela dagen. Kök med matplats. Stort luftigt vardagsrum med utgång till balkong och vacker originalparkett på golvet. Två rymliga sovrum. I lägenheten finns gott om bra garderober och till lägenheten hör dessutom två förråd.

Trevlig förening på "lyckliga gatan" med väl underhållna riktigt fina tidstypiska hus från 40/50-tal. Föreningen omfattar 199 lägenheter varav 14 stycken hyresrätter (dold tillgång). Under 2020/21 har renovering av fönster och fasader, dränering genomförts. Här bor ni i suveränt läge nära naturen, bra kommunikationer och övrig service. 5 minuters promenad till både Kärrtorps Centrum och Blåsut. Naturen har ni runt hörnet liksom trevliga Café Santa Fé och populära kvartersrestaurangen Nytorpet.

Säljaren av lägenheten är bostadsrättsföreningen. Välkommen på visning av en blivande pärla!

Visa mer
Slutpris

3 810 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.