Finn Malmgrens väg 73 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 73

2:a med suveränt läge. Hörnlägenhet med naturen utanför. Fransk balkong.

Såld

2:a med suveränt läge. Hörnlägenhet med naturen utanför. Fransk balkong.

Välkommen till denna fina 2:a lugnt belägen i ett av Hammarbyhöjdens trevligaste kvarter! En hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och med utsikt mot naturen. Här finns bevarade originaldetaljer så som köksskåp och beslag, parkettgolv, spanjoletter och fönsterbord i sten samt ordentlig takhöjd på 2,70 m vilket ger en härlig rymd.

En välkomnande hall med en stor garderob i anslutning. Från hallen öppnar sig det trevliga vardagsrummet med fönster i söder och väster och med vackra parkettgolv och fransk balkong.

Sovrummet ligger med härlig ostört läge med utsikt mot skogen och har plats för dubbelsäng och stor garderob. Fina parkettgolv.

Kök med många originaldetaljer. Gasspis (el ugn) rostfri kyl/frys. Plats för matbord och härligt lugnt läge mot skogen.

Badrum med badkar och förberett för tvättmaskin. Klinker på golvet och kakel på väggarna. Handukstork.

Välskött förening med god ekonomi.

Här bor ni precis intill Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. Mindre än hundra meter från porten når ni härliga löp/gång/cykel område samt Hammarbybacken. Granne med naturen och ca 5-10 min från innerstan med tunnelbana!

I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym. Vintertid erbjuder längdåkning i Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 310 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.