Sparfvenfeltsgatan 7 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Sparfvenfeltsgatan 7

Charmig funkistvåa i härliga Hammarbyhöjden!

Såld

Charmig funkistvåa i härliga Hammarbyhöjden!

Varmt välkommen till en nyrenoverad och charmig tvåa om 43 kvadratmeter med bevarade tidstypiska funkisdetaljer. Här finner du väl utnyttjade kvadratmeter och ett fantastiskt ljusinsläpp i ett lugnt och trivsamt läge. Lägenheten har ett smakfullt inrett och renoverat kök, stort vardagsrum, rymligt sovrum och ett stambytt badrum.

Huset är omgivet av en magisk trädgård som tillhör föreningen med äppel- och plommonträd, odlingslotter, trädgårdsgrupper och grillplats. Här bor man i en välskött förening med väldigt god ekonomi och låg belåning. Läget är lugnt men ändå centralt. Det är 3 min promenad till Skärmarbrinks tunnelbana där två tunnelbanelinjer passerar, och bara 8 min promenad till Gullmarsplan som är en knutpunkt för tunnelbana, bussar och tvärbana. Dessutom finns ett antal restauranger och närservice i området. Hammarbyhöjden kombinerar det bästa av flera världar. Här bor ni centralt med endast några minuter till Södermalm och med Nackareservatet runt knuten.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Sandra Pranjic

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.