Lidköpingsvägen 64 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 64

Optimalt planerad 3:a på populära Lidköpingsvägen!

Såld

Optimalt planerad 3:a på populära Lidköpingsvägen!

Välkommen till en fantastisk 3:a belägen högt upp i huset på populära Lidköpingsvägen. Bostaden är ljus och genomgående med generösa fönster i två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde igenom lägenheten. Bostaden karaktäriseras av smakfullt renoverade ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer. Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. För den som önskar går här att skapa ett större kök genom att ta ner väggen mellan köket och sovrum 2, se alternativ planlösning. Från vardagsrummet når vi den högt belägna balkongen i soligt söderläge. Utöver detta erbjuds ett väl tilltaget sovrum i ostört läge, ett stambytt badrum samt en hall med bra möjligheter till avhängning av ytterkläder. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi.

Lidköpingsvägen 64 ligger på ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Skanstull på 5 min. En kort promenad till Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här kan du på morgonkvisten inhandla nybakat stenugnsbröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme.

Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. Även för den som önskar en tyst och lugn ljudnivå från trafik och tunnelbana. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Sanna Pickelner

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.