Alingsåsvägen 24 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Alingsåsvägen 24

Mycket fin tvåa med milsvid utsikt på populära Alingsåsvägen!

Såld

Mycket fin tvåa med milsvid utsikt på populära Alingsåsvägen!

Välkommen till en fin tvåa belägen på eftertraktade Alingsåsvägen. Bostaden ligger högt och fritt på våning 2/3, inbäddad i lummig grönska. Från lägenhetens östra fönster ser du Hammarbybacken och från balkongen kan du njuta av solnedgång med skymt av stadshuset samt flera kyrktorn. Bostaden präglas av smakfulla ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer såsom fina fönsterbrädor, 2,70 m i takhöjd och platsbyggda garderober mm. Välproportionerad planlösning med fina och funktionella rum. Här finner du ett stort vardagsrum med stora fönster och balkong, ett väl tilltaget sovrum i rogivande läge, ett trevligt kök med plats för matbord samt ett stambytt badrum. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och 4 garageplatser samt 3 parkeringsplatser.

Alingsåsvägen är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service ; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.