Lidköpingsvägen 53 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 53

Fantastisk gavel 2:a (möjlig 3:a) på populära Lidköpingsvägen!

Såld

Fantastisk gavel 2:a (möjlig 3:a) på populära Lidköpingsvägen!

Välkommen till en fantastisk gavel 2:a (möjlig 3:a) belägen i hjärtat av Hammarbyhöjden. Bostaden är ljus och genomgående med generösa fönster i tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde igenom lägenheten. Bostaden karaktäriseras av fina ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer. Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. För den som önskar går här att skapa ett ytterligare sovrum. Från vardagsrummet når vi den balkongen i soligt söderläge med fin utsikt. Utöver detta erbjuds ett väl tilltaget sovrum i ostört läge, ett stambytt badrum samt en hall med bra förvaringsmöjligheter. Här bor ni i en välskött och stor förening med god ekonomi.

Lidköpingsvägen 53 ligger på ett par minuters gångavstånd till Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Skanstull på 5 min. En kort promenad till Nackareservatet med rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Här kan du på morgonkvisten inhandla nybakat stenugnsbröd från det välrenommerade Caféet Bonne femme. Det finns även flertalet andra mysiga restauranger att besöka i närområdet.

Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. I huset finns även två nyrenoverade tvättstugor och till lägenheten hör gott om förvaring i två förråd. Föreningen har dessutom flera lummiga innergårdar och det finns möjlighet att hyra deras fina lokal för tillställningar och sammankomster. Detta är en utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer. Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 225 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.