Alingsåsvägen 45 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Alingsåsvägen 45

Fin gaveltrea högt upp i huset på attraktiva Alingsåsvägen!

Såld

Fin gaveltrea högt upp i huset på attraktiva Alingsåsvägen!

Välkommen två trappor upp där du finner en trivsam och ytterst välplanerad gavel trea om 65 kvadratmeter. Här erbjuds en mycket charmig bostad med en optimal planlösning och med många originaldetaljer bevarade. Detta är den perfekta bostaden för dig som önskar sätta din egen prägel då det föreligger ett visst renoveringsbehov. Bostaden har ett stort vardagsrum med behagligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck och utgång till den stora balkongen med dubbeldörrar, ett praktiskt arbetskök, ett separat stort matrum som även kan nyttjas som ett sovrum, stort sovrum med en hel vägg fylld av inbyggda garderober samt ett stambytt badrum med fönster.

Fastigheten har ett toppläge i hjärtat av Hammarbyhöjden och här bor du i en solid och trevlig förening. På bara några minuters gångväg finner du T-bana och Hammarbyhöjdens centrum som har ett varierat utbud av service och butiker. T-banan tar dig till Skanstull på 5 minuter och Nackareservatet med strövområden samt badsjöar ligger alldeles intill. Även nytorpsgärde med utomhusbad ligger endast ett par minuters promenad bort. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 880 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.