Ystadsvägen 79 Björkhagen/Hammarbyhöjden
Björkhagen/Hammarbyhöjden

Ystadsvägen 79

Fantastiskt fin 2:a med öppen planlösning högt upp i huset!

Såld

Fantastiskt fin 2:a med öppen planlösning högt upp i huset!

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till en ypperligt fin 2:a belägen högt upp i huset med massa härliga attribut som gör just denna lägenhet speciell. Några sådana attribut är bland annat det höga läget med genomgående ljusinsläpp från två väderstreck, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bidrar till den sociala känsla det medför, den höga takhöjden och alla fina inredningsdetaljer, samt den lyckade kombinationen av bevarat original tillsammans med moderna inslag. Alla rum är välplanerade och det finns gott om förvaringsmöjligheter.

På Ystadsvägen bor du ett stenkast från Nytorps Gärde med motionsspår och bad samt till tunnelbana och service i både Björkhagens centrum och Hammarbyhöjden. Nära Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.