Skarabacken 49 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Skarabacken 49

Optimalt planerad tvåa högst upp i huset på populära Skarabacken!

Såld

Optimalt planerad tvåa högst upp i huset på populära Skarabacken!

Välkommen till en underbar funkistvåa som ligger högst upp i huset omgiven av ståtliga tallar. Här bor du uppe på höjden i en optimalt planerad bostad med många härliga originaldetaljer bevarade. Vi pratar högt i tak, renoverade originalgolv, fönster i två väderstreck, balkong i bästa solläge och ett nyrenoverat kök samt många smarta förvaringslösningar. Lägenheten är dessutom belägen på en av Hammarbyhöjdens mest attraktiva adresser, ett lugnt och fridfullt läge men även centralt med närhet till det mesta.

Du har en kort promenad till Hammarbyhöjdens centrum och tunnelbanan som tar dig in till city på under 10 minuter, där du hittar allt serviceutbud som Stockholm erbjuder med butiker och restauranger. På kort gångavstånd finns även Nackareservatet med promenadstigar, badsjöar, utegym, elljusspår och golfbana. Detta är helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 960 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.