Hammarbyhöjden

Wahlbergsgatan 14, 3 tr

Sällan till salu!

SÅLD

Sällan till salu!

Välkommen till en helt unik funkispärla belägen högst upp i huset (eget våningsplan) med en genomgående planlösning. Lägenheten har två balkonger, en fungerande braskamin samt ett mycket påkostat badrum med duschhörna, bastu och jacuzzi. Vidare finner du ett exklusivt kök från Kvick i öppen planlösning mot vardagsrum och med väl tilltagen matplats för större sällskap. Hela lägenheten är mycket smakfullt inredd med påkostade materialval och finish av absolut högsta kvalitet. Fullt utbyggda och infällda tekniska system för belysning, nätverk, hemmabio och högtalare i flera rum. Bostaden går att bygga om till en 4:a för den som önskar det (se alternativ planlösning).

Här bor du i en solid förening med mycket god ekonomi och vill du hyra en parkeringsplats så finns goda möjligheter (kort kö) Bostaden ligger i ett högt och fritt läge och med fantastiska vyer över takåsar, Hammarbybacken och Södermalm i bakgrunden. Detta är ett boende utöver det vanliga i populära Hammarbyhöjden. Här kombineras det bästa av flera världar med närhet till natur, vatten och innerstaden inom räckhåll. Helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Sandra Pranjic

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.