Ystadsvägen 77 Björkhagen
Björkhagen

Ystadsvägen 77

UNDERBAR 2.A - UNDERBART RENOVERAT KÖK MED KÄNSLA FÖR BYGGÅRET - SUVERÄNT LÄGE

Såld

UNDERBAR 2.A - UNDERBART RENOVERAT KÖK MED KÄNSLA FÖR BYGGÅRET - SUVERÄNT LÄGE

Välkommen till en ypperligt fin och genomgående retro 2:a, byggår 1947. Mest iögonfallande är köket där man mycket smakfullt lyckats spara många av kökets originaldetaljer och bytt ut och renoverat i en tidsenlig stil. Köket erbjuder moderna vitvaror, gott om arbetsytor, skåp, städskåp, skafferi och matplats för cirka 4 personer. På golvet ligger ett tidsenligt svart/vitt-rutigt golv och väggarna är ljusa.

Trevligt ljust vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Vardagsrummet har, liksom sovrum och hall, ett vackert ekparkettgolv i gott skick och som ser ut att kunna vara original. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och ett extra matbord, om man önskar. På den mysiga balkongen kan du njuta av en frukost/middag för två med utsikt över lugna Ystadsvägen och nära Nytorpsgärde.

Rofyllt sovrum i fina färger och med plats för dubbelsäng, nattduksbord och stora garderober mm. Fönster ut mot naturen och med morgonsol.

På Ystadsvägen bor du ett stenkast från Nytorps Gärde med motionsspår och bad samt till tunnelbana och service i både Björkhagens centrum och Hammarbyhöjden. Nära Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. Detta är helt klart ett hem man trivs i.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.