Burspråksvägen 2 Globen / Skärmarbrink
Globen / Skärmarbrink

Burspråksvägen 2

Optimalt planerad mini 2:a i toppskick vid Globen!

Såld

Optimalt planerad mini 2:a i toppskick vid Globen!

Välkommen till en perfekt planerad 2:a med toppenläge precis invid Globen. Här finner du vackra originaldetaljer kombinerade med det moderna på ett smakfullt sätt. Lägenheten har ljusa kulörer och en generös takhöjd, vilket bidrar till en ljus och rymlig känsla. Köket är av högsta klass och pryds av vacker marmor, grå stilrena skåpsluckor och moderna vitvaror. I vardagsrummet finns utrymme för såväl soffa som matplatsmöbel och en stor garderob med ett platsbyggt hyllsystem som rymmer massor med förvaring. Det mysiga sovrummet har härliga fönsterpartier och rymmer en mindre dubbelsäng.

Här bor ni nära både shopping och nöjen, tvärbana och tunnelbana samt all annan tänkbar service. Citylivets begivenheter på Södermalm finns inom gångavstånd. En perfekt lägenhet för er som vill ha närhet till såväl cityliv som vacker natur. Vid Globen finns ett brett serviceutbud, shopping och ett massivt nöjesutbud med konserter och olika typer av evenemang. Tele 2-arena breddar nöjesutbudet ytterligare. Både skärmarbrinks t-bana med flera trafikerade linjer och Globen, Gullmarsplan och Blåsuts t-bana ligger inom mycket kort avstånd från lägenheten vilket medför att det alltid är enkelt att ta sig till och från platser på ett smidigt och bekvämt sätt.

Ett stenkast bort finner du just Gullmarsplan som är känt för sina extremt goda kommunikationer. Där finns förutom T-banans gröna linje även en uppsjö av busslinjer som tar dig till stadens alla hörn samt utfart till många av de större vägarna såsom E4, 222 mot Nacka, 226 mot Huddinge och 73 mot Nynäshamn. Vacker natur hittar ni i Nackareservatet eller i Årstaviken med dess promenadstråk och badmöjligheter. Vill man åka skidor kan man på kort tid även ta sig till Hammarbybacken.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 730 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.