Såld lägenhet på Skärmarbrinksvägen 1 i JOHANNESHOV
JOHANNESHOV

Skärmarbrinksvägen 1

Ljus familjelägenhet - 2-3 sovrum - Möjlig uthyrningsdel - Balkong.

Såld

Ljus familjelägenhet - 2-3 sovrum - Möjlig uthyrningsdel - Balkong.

På lugn gata i gamla delen av Blåsut ligger denna genomgående och rymliga familjelägenhet med en härlig balkong. Här bor ni nära både grönska och citypuls. Till Södermalm och Nackareservatet kan man promenera/cykla, Blåsutparken ligger alldeles utanför och Nytorpsgärde når du på några minuters promenad. Tunnelbanan tar dig till Södermalm på 4 minuter.

Lägenheten är fördelad på 2 stora sovrum (varav det ena kan delas), stort vardagsrum med utgång till balkong, badrum med dusch, gästtoalett med tvättmaskin och fint kök med matplats. Löpande renovering har gjorts genom åren. Alla golv är nya, köket är från 2018 och elen i lägenheten är ny. I lägenheten finns det gott om förvaringsutrymmen och dessutom hör det två förråd till lägenheten.

Ursprungligen var lägenheter en 2:a och en 1:a men har slagits ihop till en 3:a/3,5:a. Två entréer finns till lägenheten. Detta möjliggör en uthyrningsdel, en egen avdelning för barn/ungdomar eller ett ordentligt hemmakontor.

Huset är välskött. Förening har bra intäkter, låga avgifter och äger marken. Föreningen har 11 hyresrätter kvar vilket innebär ett stort dolt kapital för framtiden. Här bor du i en aktiv förening som sköter både ekonomin och fastigheten väl.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.