Hjovägen 2 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Hjovägen 2

Fin 2:a med toppläge i Hammarbyhöjden - mitt i en lummig oas. Balkong. Bra Brf.

Såld

Fin 2:a med toppläge i Hammarbyhöjden - mitt i en lummig oas. Balkong. Bra Brf.

Med ett kort avstånd från tunnelbana och centrum, mitt i en grönskande oas ligger denna hemtrevliga och välplanerade 2:a. Lägenheten har detaljer som hög takhöjd, genomgående fönster, halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol, omgiven av grönska. Här kan man verkligen njuta av lugnet. Bostaden har stora fönster vilket är bidragande till att vardagsrummet och köket känns ljust och luftigt. Lägenheten har genomgående fina golv och ljusa kulörer på väggarna. Ett rogivande sovrum med gott om förvaring och plats för dubbelsäng samt fönster i östläge med morgonsol. Trevlig hall med praktiskt och fint golv och med en rymlig klädkammare i anslutning.

Det som präglar denna bostad är det härliga lummiga läget nära tunnelbana och centrum, den härliga balkongen och lägenhetens fina skick samt atmosfär. Detta är helt klart ett hem att trivas i.

Visa mer
Slutpris

3 410 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.