Alingsåsvägen 50 Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Alingsåsvägen 50

Trivsam och rymlig 2:a (möjlig 3:a) med toppläge & balkong i skuldfri förening!

Såld

Trivsam och rymlig 2:a (möjlig 3:a) med toppläge & balkong i skuldfri förening!

I hjärtat av Hammarbyhöjden ligger denna trivsamma, insynsskyddade 2:a omgiven av grönska och några minuters promenad till tunnelbanan som tar dig till stan på 5 minuter.

Lägenheten ligger högst upp i huset (med en unik och luftig avsats utanför ytterdörren) och är smakfullt renoverad samt optimalt planerad. Stort vardagsrum och kök som gjort för trevliga kvällar med familj och vänner samt ett rogivande sovrum. Man kan enkelt göra om lägenheten till en mini 3:a (se alternativ planlösning).

En köksdröm med genomtänkta snygga materialval och gott om skåp samt bra arbetsytor för matlagning. Dessutom plats för ett stort matbord och många gäster. Här kan man både laga mat och umgås.

Trevligt ljust vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. På den mysiga balkongen kan du njuta av ljus och rymd samt njuta av utsikten av orörd natur och ibland skymta rådjur nere på marken. Kanske avnjuta en frukost eller middag på balkongen. På föreningens lummiga uteplats kan du samlas med vänner och grilla.

Rofyllt sovrum med fin klädförvaring från golv till tak. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, byrå mm. Skuldfri förening.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.