Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 77

FANTASTISK 2:A HÖGST UPP I HUSET - GRANNE MED NACKARESERVATET!

SÅLD

FANTASTISK 2:A HÖGST UPP I HUSET - GRANNE MED NACKARESERVATET!

Välkommen till denna trevliga 2:a med balkong i sydostläge och sol från morgon till eftermiddag. En ljus lägenhet med högt i tak, högst upp i huset i vackra omgivningar. Ett trevligt vardagsrum med utgång till balkong mot lugn gata. Stort rofyllt sovrum med fantastisk utsikt mot naturen och Hammarbybacken. Kök i fint skick totalrenoverat 2013. Helkaklat badrum med golvvärme och en trevlig hall med bra förvaring. Här blandas moderna lösningar med bevarade originaldetaljer så som spanjoletter, parkettgolv samt takhöjd på 2,7 m.

Välskött engagerad förening med god ekonomi och låga avgifter.

Här bor ni precis intill Nackareservatet med sina unika ströv-och friluftsområden, och har samtidigt nära till innerstan med tunnelbana eller cykel.

I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym. Vintertid erbjuder längdåkning i Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm.

Helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.