Enskededalen

Täppgränd 8

Optimalt planerad 3:a med gavelläge på populära plommongården!

SÅLD

Optimalt planerad 3:a med gavelläge på populära plommongården!

Välkommen till denna ytterst välplanerade hörnlägenhet. En 3:a om 82 kvm med ett fint och rymligt kök, fräscha ytskikt och generösa ytor.

Lägenheten har stora fönster som ger rikligt med ljus, rymd och som skapar hög trivselfaktor. Här erbjuds du härliga, öppna ytor och en stor balkong mot lummig skogsdunge i privat och insynsskyddat läge. Två bra sovrum, helrenoverat badrum med tvättmaskin och en väl tilltagen klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller gästrum.

Detta är en fantastisk barnfamiljslägenhet med ett lugnt läge och med en gemensam innergård helt fri från biltrafik. Perfekt för de små att leka på med andra barn från kvarteret. Lägenheten ligger med några minuters promenad från Sandsborgs tunnelbanestation, där gröna linjen snabbt tar dig in till Södermalm och City. Utanför dörren tar naturen vid och endast en kort promenad från bostaden finner du härliga grönområden såsom Nytorpsgärde och Nackareservatet.

Detta är en av de bättre 3:orna i Enskededalen - helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.