Blåsut/Enskededalen

Garagevägen 30

Fantastisk 2:a med stor uteplats med bästa solläge!

SÅLD

Fantastisk 2:a med stor uteplats med bästa solläge!

Här finner du en modern fräsch 2:a med hög standard och stor uteplats (ca 20-21 kvm) i populära Blåsut bara någon minut från t-bana och centrum men samtidigt med naturen runt hörnet. Lägenheten är ljus och trevlig med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt med en stor härlig uteplats i bästa solläge. Här bor du i en stabil förening som äger marken.

Förutom närheten till t-bana, restauranger, livsmedelsbutik, apotek och flertalet för- och grundskolor är bostaden belägen endast gångavstånd till Globen shopping och Tele2 Arena som erbjuder allt från mat, shopping till en massa andra nöjesaktiviteter. Vidare finns även Hammarbyhöjden, Kärrtorp och Sandsborgs centrum med butiker, frisör, café och vårdcentral alldeles i närheten. För den som gillar sport och friluftsliv erbjuds flertalet idrottsklubbar och anläggningar i närområdet, motionsspår, utegym och fält då hela Nackareservatet finns nära inpå knuten. Detta är helt klart ett hem att trivas i! Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.