Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 73

Mycket fin 2:a högst upp i huset. Ingen insyn & mysig balkong. En pärla!

SÅLD

Mycket fin 2:a högst upp i huset. Ingen insyn & mysig balkong. En pärla!

Välkommen till denna pärla i ett av Hammarbyhöjdens trevligaste kvarter! En genomgående och smakfull 2:a om 47 kvm. Här blandas moderna lösningar med bevarade originaldetaljer så som spanjoletter, parkettgolv samt takhöjd på 2,7 m. Utmärkande för lägenheten är dess höga läge med fantastisk utsikt över naturen utanför och ingen insyn.

En välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Modernt trevligt kök med mycket plats för matlagning och plats för ett litet matbord. Snyggt renoverat badrum. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och utsikt mot Hammarbybacken och Nackareservatet. Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord och utgång till balkong i solläge. Sovrum och kök ligger ostört mot skogen och vardagsrum och balkong ligger mot lugna gatan. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter.

Här bor ni precis intill Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. Granne med naturen och ca 5 min från innerstan med tunnelbana!

I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym. Vintertid erbjuder längdåkning i Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.