Såld lägenhet på Finn Malmgrens väg 69 i Hammarbyhöjden, Johanneshov
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Finn Malmgrens väg 69

Fin gavel 2:a (möjlig mini 3:a) granne med Nackareservatet.

Såld

Fin gavel 2:a (möjlig mini 3:a) granne med Nackareservatet.

Välkommen till en fantastiskt trevlig bostad i hjärtat av Hammarbyhöjden med direkt närhet till både Nackareservatet, Hammarbybacken och Hammarbyhöjdens centrum med dess utbud. Här bor du i en optimalt planerad och fräsch bostad där alla kvadratmeter fyller sin funktion. Lägenheten har både hög takhöjd, fönster i tre väderstreck, kök med plats för matbord, mycket förvaring och ett fräscht, rymligt badrum. Här bor du dessutom i en välskött och engagerad förening med god ekonomi.

Bostaden ligger precis intill Nackareservatet med sina unika ströv-och friluftsområden, och du har samtidigt nära till innerstan med tunnelbana eller cykel. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym. Vintertid erbjuder längdåkning i Hellasgården och utförsåkning i Hammarbybacken med magisk utsikt över hela Stockholm.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 165 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.