Såld lägenhet på Lidköpingsvägen 9 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 9

Fin gavelfyra på populära Lidköpingsvägen!

Såld

Fin gavelfyra på populära Lidköpingsvägen!

Välkommen till en ljus och högt belägen gavelfyra med optimal planlösning på en lugnt belägen gata. Lägenheten har ett väldisponerat vardagsrum med utgång till balkong i bästa västerläge med sol från strax efter lunch fram tills på kvällen, 3 bra sovrum, renoverat kök och badrum med golvvärme (2019) samt gott om förvaringsmöjligheter via ett flertal garderober. Bostaden har även flera fina originaldetaljer bevarade, hög takhöjd och fina golv. Detta i kombination med moderna inslag.

I denna förening har det gjorts stora investeringar på fastigheten vilket innebär till att många av de större renoveringarna redan är gjorda. Föreningen har även byggt om en lokal till lägenhet som såldes i år och kommer att ombilda en av sina hyresrätter till hösten. Detta ger föreningen en möjlighet att kunna halvera sina lån och därmed få en låg belåningsgrad. Det finns dessutom en hyresrätt kvar efter det som ses som en dold tillgång som framtidsvis kommer att generera ännu mer kapital.

På Lidköpingsvägen bor du lugnt och trivsamt med kort gångavstånd till tre olika tunnelbanestationer: Hammarbyhöjden, Skärmarbrink och Blåsut. Det är även mycket nära till vackra Nackareservatet samt Nytorps Gärde med utomhusbad och trevliga promenadslingor.

Detta är helt klart ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.