Hammarbyhöjden / Johanneshov

Lödösevägen 7

SÅLD

Fantastisk gaveltrea belägen på eftertraktade Lödösevägen. Bostaden ligger inbäddad i lummig grönska med stor balkong i söderläge. Fördelaktigt hörnläge med generösa fönster i tre väderstreck skapar ett genomgående och härligt ljusflöde. Bostaden präglas av smakfullt renoverade ytskikt i samspel med bevarade originaldetaljer så som brädgolv och högt till tak (2,7m). Välproportionerad planlösning med vackra och funktionella rum. Goda förvaringsmöjligheter innanför hall, ett stort vardagsrum med många fönster med utgång till solig balkong, två sovrum i rogivande läge och ett smakfullt renoverat kök med köksö samt ett stambytt badrum med dusch.
Välskött och solid förening. Lödösevägen är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service ; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. Ett stenkast bort nås Nackareservatet med dess rekreation och fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. Detta är ett hem för den som ställer höga krav på sitt boende. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur och kommunikationer.

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Mokos

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.