Blåsutvägen 29 Blåsut
Blåsut

Blåsutvägen 29

Hörnlägenhet i tyst & fint område i "gamla" Blåsut. Välplanerad 2:a. Låg avgift.

Såld

Hörnlägenhet i tyst & fint område i "gamla" Blåsut. Välplanerad 2:a. Låg avgift.

Denna lägenhet visas efter överenskommelse i oktober. Kontakta mäklaren för mer info.

Nu ges möjligheten att förvärva en välplanerad hörnlägenhet 2:rok i centralt läge! Här bor ni med närhet till både natur, service och kommunikationer på en lugn fin tyst bakgata i Blåsut.

Bostaden är ljus och genomgående med fönster i gavelläge (två vädersträck) som skapar ett härligt ljusflöde och rymd. Fina ytskikt i kombination med bevarade originaldetaljer som tex högt till tak (2,7m) och klassiska spanjoletter. Vidare har bostaden ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och matbord samt ett smakfullt kök också med plats för matbord. Stort sovrum med plats för dubbelsäng (och barnsäng idag) samt ett stambytt och rymligt badrum och en hall med gott om förvaring i platsbyggda originalgarderober.

En stabil och välskött förening. Perfekt läge mellan de tre tunnelbanestationerna Blåsut, Skärmarbrink och Globen, samtliga nås inom endast några minuters promenad.

Vid Globen finns även tvärbanan och behöver du åka buss når du de flesta platser söder om söder via Gullmarsplan. För den som använder bil så är det mycket lätt att på någon minut komma ut på utfarter både till Nynäsvägen och påfart mot E4:an.
Till Globen är det krypavstånd och där finner du Globen Shopping som erbjuder all tänkbar service såsom klädaffärer, apotek, frisörer, systembolag, livsmedel m.m.
På nära avstånd finns Årstaviken och Nackareservatet med härliga strövområden och badsjöar, Hammarby skidbacke, utomhusbassäng och Björkhagens golfbana.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.