Gullmarsplan / Johanneshov

Grafikvägen 17

Perfekt 1:rok högst upp i hus med hiss!

SÅLD

Perfekt 1:rok högst upp i hus med hiss!

Varmt välkomna upp till en perfekt 1:rok med ytterst välplanerade kvadratmeter i ett ljust och högt läge med härlig utsikt över omgivningarna. Bostaden är smakfullt renoverad och präglas av vackert ljusinsläpp, högt till tak och charmiga originaldetaljer. Vidare erbjuds en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett smakfullt kök, ett stambytt badrum (2012) och ett generöst allrum med plats för både soffa, matbord samt säng. En optimalt planerad bostad för så väl singeln som paret!
Som boende på adressen tillhör ni en välskött och solid förening som äger marken. Till lägenheten hör ett förråd och bekvämt i huset finner ni tvättstugan.
Synnerligen centralt läge med suveräna kommunikationer med både t-bana, tvärbana samt bussförbindelser och närservice utanför dörren. Här bor ni med innerstaden som granne samt idylliska Årstaviken runt hörnet där man kan springa, träna och bada längs klipporna. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Mokos

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.