Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 24A

Gavel 2:a i fint skick på populära och trevliga Lidköpingsvägen.

SÅLD

Gavel 2:a i fint skick på populära och trevliga Lidköpingsvägen.

Välkommen till en fin och fräsch gavel 2:a i hjärtat av Hammarbyhöjden. Ett bekvämt boende för en eller två personer, nära naturen och stan. Snyggt helkaklat badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin och torktumlare. Modernt kök med alla bekvämligheter. Lägenheten byggdes 2014 så allt är i fint skick. Egen entré, egen postadress och gröna omgivningar ger radhuskänsla. Ljusinsläpp från tre väderstreck. Stor härlig uteplats för föreningens medlemmar på baksidan av huset och utöver detta finns även en mindre egen uteplats i anslutning till entrén. Solid och välskött förening med endast 3 592 kr/kvm i lån samt låga månadsavgifter.

Lidköpingsvägen är en lugn och högt belägen gata i Hammarbyhöjden nära Finn Malmgrens Plan med dess utbud av service ; Konsum, apotek, blomsteraffär, optiker, café, restauranger, BVC, 7-Eleven m.m. Här finner ni även Hammarbyhöjden t-bana som tar dig till Södermalm på mindre än 5 minuter och City på dryga 10 minuter. I anslutning ligger också Nackareservatet med fantastiska elljusspår, badplatser samt utegym. En utmärkt möjlighet att få bosätta sig med direkt närhet till service, natur, stan och kommunikationer. Välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

2 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Sanna Pickelner

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.