Såld lägenhet på Finn Malmgrens väg 44 i Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 44

Unik möjlighet. Etagelägenhet i en skuldfri förening! Två entréer. Perfekt för hemmakontor.

Såld

Unik möjlighet. Etagelägenhet i en skuldfri förening! Två entréer. Perfekt för hemmakontor.

Nu finns denna unika lägenhet ute på marknaden! Passar både barnfamilj eller singel/par med behov av hemmakontor eller så kan man hyra ut nedre botten.

Lägenheten är en av sitt slag, med två våningar, bibehållen charm och en härlig rymd och ljus med stora fönsterpartier. Två entréer till lägenheten, på entréplan och i souterräng.
Eftersom lägenheten har två entréer så skulle man också kunna använda bottenvåningen som hemmakontor/uthyrning, och därigenom ha en bra extra intäkt.

ÖVERVÅNING: På övervåning finns yta för att umgås, ca 35 kvm. Här finns ett ljust kök med plats för stort matbord och gott om ytor för matlagning, ett rymligt ljust vardagsrum samt badrum.

SOUTERRÄNG: I souterrängplan ligger två rymliga sovrum, med fönster. Hit finns även en entrédörr.

OBS! Bostaden är belägen i en skuldfri förening med ca 1 mkr i kassan och dessutom en hyresrätt som enkelt kan säljas.
Inga större renoveringar planerade. Föreningen har också installerat bergvärme och fått ner värmekostnaderna.

Läget är suveränt mitt i populära Hammarbyhöjden där det finns fina grönområden, skolor, affärer samt goda kommunikationer i form av buss och tunnelbana som lätt tar dig in till bland annat Stockholm City.

Lägenheten är i behov av enklare ytskicksrenovering. Med enkla medel kan detta blir en fantastisk bostad med uthyrningsmöjlighet.

Tillträde flexibelt.

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Gabriel Gawell

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.