Villa till salu på Landsvägen 255 i Ven
Ven

Landsvägen 255

Vidsträckta vyer och två bostäder i ett på vackra Ven!

Till salu

Vidsträckta vyer och två bostäder i ett på vackra Ven!

Har ni som så många andra alltid drömt om ett hus på natursköna Ven? Nu finns ett ypperligt tillfälle att förverkliga era bostadsdrömmar, endast en båtresa bort. Vi tar oss en bit längs och möts av denna underbara bostad belägen mellan bördiga åkermarker och gröna ängar. Vid första anblick ett fridfullt och förtjusande hus som senare visar sig bjuda på en fantastiskt härlig tomt med vidsträckta vyer. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan och fördelad på två bostäder. Detta öppnar upp för utmärka möjligheter till uthyrning, generationsboende eller liknande. Interiört blir vi inte besvikna när vi mötes av de sociala ytorna på första plan, flertalet sovrum, två stilfullt renoverade badrum och ett inbjudande kök. Bostaden på övre plan nås via en separat ingång och är även den renoverad. Även här finns kök, badrum och två sovrum och generösa sociala ytor. Tomten och trädgården breder ut sig i tre väderstreck med träddäck som löper kring huset, en terrass med vidsträckta vyer över åkrarna i västerläge.

På Ven bor du i en unik miljö där du under hösten och vinterns framtåg kan du njuta av det stilla lugnet och under sommartid ta del av den sprudlande turismen.
Med sitt fantastiska läge störs du aldrig av Landsvägens trafik men på endast fem minuter tar dig ner till Bäckviken via bil eller cykel. Varmt välkomna till Landsvägen 255!

Visa mer
Landsvägen 255 Landsvägen 255 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 4 500 000 SEK
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 144 kvm
  • Tomtarea: 600 kvm
  • Byggnadsår: 1909
  • Område: Ven, Landskrona
  • Fastighetsbeteckning: Pegasus 3
eller högstbjudande

4 500 000 SEK

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Landsvägen 255

Interiör

Med lätthet parkerar man bilen på den grusade uppställningsplatsen. Verandan välkomnar oss med härligt ljus och generöst med fönster. Detta rum nyttjas gärna som vardagsrum. Här är parkett på golvet och möjlighet att gå ut på altanen.

Vidare in i bostaden fortsätter parketten och väggarna är målade. Här finns totalt tre sovrum, samtliga i bra storlek och med charmiga fönster för ljusinsläpp. Välisolerade dörrar gör rummen extra tysta.

Matplats och vardagsrum binds samman på ett socialt och trivsamt sätt. Köket som i princip är oanvänt har stilfulla luckor som bryts av med svarta detaljer. Köket är utrustat med induktionshäll, kolfilterfläkt, diskho, diskmaskin samt delad kyl/frys. Bänkskiva av laminat och ovan denna sitter kakel.

Intill köket finns en grovingång med tvättmöjligheter. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt vask. Goda avlastningsytor och möjlighet att gå ut i trädgården om så önskas. Praktiskt klinkers på golvet och målade väggar.

Intill tvättrummet finns det ena av nedanvåningens två badrum. Detta är försett med kakel och klinker samt duschhörna med vägg av glas. Badrummet är utrustat med tvättställ med tillhörande underskåp i form av lådor. Ovan tvättstället sitter en fyrkantig spegel. Här finns även golvvärme för extra komfort.

Det andra badrummet matchar med samma kakel och klinker. Även här har man en duschhörna med vägg av glas. Tvättställ med tillhörande underskåp i form av lådor samt en rund spegel ovan. Charmigt fönster ger badrummet ljusinsläpp. Även här är det golvvärme för extra komfort.

Övre plan når vi via en trappa från husets ena gavel. Här njuter man mer än gärna av den storslagna utsikten över fälten. Övre plan fördelar sig på vardagsrum, ett sovrum, badrum samt kök. Här finns även möjlighet att få till ett extra sovrum om så önskas. Genomgående är vitpigmenterad parkett och släta, målade väggar.

Köket har inredning i vitt och är utrustat med spishäll, diskmaskin, kyl samt diskho av porslin. Köket är ljust och trivsamt och här finns ett generöst fönsterparti.

Badrummet är beläget intill sovrummet. Det är helkaklat med såväl vitt kakel som blå mosaik. Badrumsinredning med rundat hörn i vitt samt dusch.

Övrigt

Denna fastighet är avstyckad från PEGASUS 8 och i dagsläget är det samma nätanslutning för el och vatten för fastigheterna PEGASUS 8 och PEGASUS 3. Separat mätare finns för förbrukningen av el för möjlighet till mätning för de respektive bostäderna. Önskar man en egen anslutning för vatten och el får köparen själv bekosta detta.

Visa mer

Övriga bilder

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Pegasus 3
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
7 rum, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
144 m² säljarens information
Kommentar till areakälla
Är boarean av väsentlig betydelse uppmanas köparen själv mäta upp bostaden.
Tomtarea
600 kvm
Bilplats
Grusad uppställningsplats för flertalet bilar

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direkt el samt luft-luftvärmepump
BYGGNADSÅR
1909 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Tegel/panel
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Bjälklag
Trä
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp
VENTILATION
Självdrag

Ekonomi

eller högstbjudande
4 500 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
14 647 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,697%
TAXERINGSVÄRDE
3 040 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 043 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 100 000 kr

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2016-08-05
Energiförbrukning
81 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
E

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Avtalsservitut Avloppsledning
Förmån: Officialservitut Underhåll, 1282K-2024/8.1
Last: Avtalsservitut Avloppsledning, 12-IM6-82/7445.1
Planbestämmelser
Stadsplan (1986-02-27) Landskapsbildsskydd (1966-03-01)

Allmänt om området

Ven är en ö mellan Sverige och Danmark känd för bland annat den branta kusten Backafall, Tycho Brahes slott Uranienborg och observatoriet Stjerneborg. Detta är också den nordligaste platsen för odling av durumvete och här hittar man dessutom en av Sveriges bästa whiskybarer.

Ven – som går under smeknamnet Pärlan i Öresund – erbjuder ett utbud av flera restauranger och caféer. Här finns även matbutiken Möllebackens Livs med ett bra utbud och som också är apoteksombud. Uranienborg, som är en liten personlig skola, erbjuder undervisning för barn från förskolan till årskurs 5. Bageriet Hvendurum ligger praktiskt strax över gatan och erbjuder härligt goda bakverk.

Från Ven kan du ta dig med båt till Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn. Säsongen för turerna mellan Danmark och Ven sträcker sig från början på maj till slutet av september. Överfarten mellan Ven och Landskrona tar cirka 30 minuter.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Malin Strid

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta