Såld villa på Jöns Möllares väg 6 i Ven
Ven

Jöns Möllares väg 6

En pärla på Ven!

Såld

En pärla på Ven!

Har ni som så många andra alltid drömt om ett hus på natursköna Ven? Nu finns ett ypperligt tillfälle att förverkliga era bostadsdrömmar, endast en båtresa bort. En bit upp på Landsvägen och in på en lugn grusväg ligger denna underbara bostad belägen mellan bördiga åkermarker och gröna ängar. Vid första anblick ett fridfullt och förtjusande hus uppfört 2009 som senare visar sig bjuda på en fantastiskt stor tomt som omsorgsfullt anlagts och fått växa fram. Bostaden är uppförd i 1 1/2 plan med förråd, carport och ett härligt uterum i öster. Interiört blir vi inte besvikna när vi möter de tilltagna sociala ytorna, flertalet sovrum och arbetsrum samt den sprakande kaminen som värmer gott under vinterhalvåret. Tomten och trädgården breder ut sig i tre väderstreck med minimal insyn och med vidsträckta vyer över åkrarna i västerläge.

På Ven bor du i en unik miljö där du under hösten och vinterns framtåg kan du njuta av det stilla lugnet och under sommartid ta del av den sprudlande turismen.
Med sitt fantastiska läge störs du aldrig av Landsvägens trafik men på endast fem minuter tar dig ner till Bäckviken via bil eller cykel. Varmt välkomna till Jöns Möllares väg 6!

Visa mer
Slutpris

3 995 000 SEK

Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta

Jlön