Kung Hans väg 12C Norra Borstahusen
Norra Borstahusen

Kung Hans väg 12C

Till salu

Kung Hans väg 12C Kung Hans väg 12C [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 695 000 kr
  • Boarea: 112.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 1
  • Avgift: 3 695 kr Inkl. kallvatten, renhållning och p-plats. Exkl. varmvatten, uppvärmning, hushållsel.
  • Förening: Brf Tegelbyn
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Norra Borstahusen, Landskrona
eller högstbjudande

3 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Kung Hans väg 12C

Välkommen till Brf Tegelbyn i Landskrona! Detta otroligt fina bostadsrättsradhus stod klart 2018 och är beläget i ett väldigt populärt och expansivt område med närhet till skolor, förskolor, matbutik, hav och strandpromenad, gym samt goda förbindelser för pendlaren.

Här bor du i en otroligt välskött förening med en väldigt låg avgift och möjlighet till att styra över din egen drift. Bostadens tilltagna trädgårdstomt bjuder på morgon- och eftermiddagssol i ett nordvästligt läge. Trädäcket nås från vardagsrummet och här har du fina vyer över det lugna bostadsområdet. Här finns en bra gräsmatta för alla små ben med mycket spring i. För de som hellre vill ta det lugnt och njuta finns det även en härlig stensatt uteplats under pergola och som bjuder på sol hela dagen.

Invändigt möts vi av en ombonad och hemtrevlig bostad som bjuder på genomgående parkettgolv och smakfulla färgsättningar på väggar tillsammans med tilltagna fönsterpartier. Köket är otroligt socialt och är förenat med vardagsrummet i en härlig öppen planlösning. Här finns flertalet möjligheter till möblering och de två utrymmena intill köket kan användas som matplats eller efter det egna tycket. I detta fall bjuds vi på extra smart förvaring i tilltagna garderober och en matsalsdel intill vardagsrummet. De två badrummen är belägna på varsitt våningsplan som bjuder på dusch och badkar samt en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, skåpförvaring och tvättställ. På bostadens övre plan huserar de tre sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Här finns även ett större allrum som kan inredas efter det egna behovet eller göras om till ytterligare ett sovrum.

Detta är ett boende där du kan bo tryggt, i vackra omgivningar och som passar alla. Varmt välkomna till Kung Hans väg 12C!

Hall

Snygg och praktisk klinker i entrén som övergår till trestavs ekparkett och som följer bostadens övriga rum. Väggarna är delvis vitmålade och delvis målade i en härligt grön färg. För ytterplaggsförvaring finns en yta direkt till vänster i entrén samt en garderob för extra utrymme. Längre in bjuds det dessutom på ett extra förvaringsutrymme under trappen till övre plan.

Badrum

Stort och rymligt badrum med kakel och klinker. Här finns en dusch med vikbara glasdörrar, wc-stol, handdukstork, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, spotlights i tak, vädringsfönster samt behaglig golvvärme för extra komfort.

Tvättstuga

Intill badrummet finns tvättstugan som även inrymmer panna och teknikutrustning. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns bra arbetsyta och ett tvättställ. Tre överskåp med goda förvaringsytor och praktiskt klinker i grått utförande på golv.

Kök

Köksinredning från Marbodal och vitvaror från Electrolux som bjuder på hel och separat kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll samt diskho och fläkt. Allt från Electrolux och i vitt tillsammans med de vita skåpsluckorna och den snygga bänkskivan i komposit. Två tilltagna matplatser i direkt anslutning till köket och intill fönsterpartier med härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum

Vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning till kök och matsal lämnar goda möbleringsmöjligheter och med utgång till trädgården i nordväst. Här är möjligheterna goda att umgås mellan rummen och när middagsbestyren är igång.

Sovrum övre plan

På övre plan huserar bostadens tre sovrum där samtliga bjuder på förvaringsmöjligheter i garderober och det större sovrummet erbjuder en större garderob med skjutdörrar. Samma trestavsparkett som på nedre plan och väggar målade i olika nyanser för extra karaktär till rummen.

Allrum övre plan

Direkt till vänster i hallen finns ett allrum som kan nyttjas som tv-rum, kontor eller varför inte gästrum. Finns önskemål om ett extra sovrum kan detta enkelt göras om till just detta.

Badrum övre plan

Mellan sovrummen ligger det andra badrummet som erbjuder på klinker i grått och kakel i vitt. Ett badkar, wc-stol, handdukstork, behaglig golvvärme för extra komfort, handfat med vit kommod samt ett spegelskåp med belysning.

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Sophie Wennerberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 695 kr, Inkl. kallvatten, renhållning och p-plats. Exkl. varmvatten, uppvärmning, hushållsel.
Antal rum
5 rum
Boarea
112.5 m² föreningens information
Våning
1
Andel i förening
2,9412 %
Andel av årsavgift
2,94 %
Nettoskuldsättning
1 511 990 kr, 13 440 kr/kvm
Uteplats
Trädgård och uteplats upplåts tillsammans med bostadsrätten.
Bilplats
Till var bostad hör en p-plats. Dessutom finns gästparkering i området.
Övrigt
Bostaden är försedd med vattenburen golvvärme på bottenplan och radiatorer på övre plan.
Ventilationssystemet är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning, som ger dig full kontroll över mängden friskluft som tillförs till bostaden. Perfekt under sommarens hetaste dagar när man snabbt vill ha svalare luft hemma. Systemet är individuellt och väldigt energieffektiv med möjlighet till att spara värme.
Fiber är indraget i bostaden.
Samtliga garderober i bostaden följer med köpet.

Föreningen

Namn
Brf Tegelbyn
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
34 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Tegelbyn i Landskrona äger och förvaltar fastigheten Betfältet 7 med totalt 34 bostadsrättsradhus i två plan uppförda 2018. Part fastighetsförvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår renhållning, kallvatten och p-plats.
FÖRENINGENS EKONOMI
Ekonomin inom föreningen ser god ut. Finns för närvarande inga beslut om avgiftshöjningar och avgiften förblev oförändrad januari 2023.
Senaste förändringen skedde 2021 då man beslöt att sänka avgifterna med 18%.

Fastighetslånen fördelar sig enligt följande:

13 203 315 kr bundet till 2025 ränta 1,55%

13 203 315 kr bundet till 2026 ränta 1,19%

13 203 315 kr bundet till 2026 ränta 1,39%

13 203 315 kr bundet till 2026 ränta 1,39%
Gemensamma utrymmen
Miljöhus för vardera radhuslänga.
Parkering
Till vardera bostad finns en bestämd p-plats. Det finns även gästparkering i området.
FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkring hos Trygg Hansa.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Det finns inga planerade projekt gällande underhåll eller liknande framöver.

2021 - bytt lösa plåtar och säkringar i elskåp samt skyltbelysning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
FTX
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Sedan bostaden förvärvats har trädäcket utökats och byggts ut tillsammans med pergola och stensättning i söderläge.
Övriga byggnader/utrymmen
Tillhörande förråd i trädgården. Det finns ett vindsutrymme där nuvarande ägare har lagt golvspån för bättre och rymligare förvaring.

Ekonomi

eller högstbjudande
3 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,68%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 688 kr/år
Uppvärmning
9 381 kr/år
Försäkring
882 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
16 951 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Baserad på nuvarande ägares förbrukning och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning.
Elförbrukning
4 562 kWh/år

Allmänt om området

Norra Borstahusen, bjuder på närhet till det pittoreska fiskeläget Borstahusen där det finns färsk fisk och sköna bad. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorps Kungsgård serverar mat av hög kvalitet året runt.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala skolor och friskolor. Inom kort avstånd finns både Coop och gym. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter. Du kan även ta bussen till Helsingborg och den är inom kort gångavstånd.

Kommunikation

Regionbuss via Hälsingborgsvägen samt stadsbuss 4 och 5.
E6:an enbart några minuter ifrån som tar dig snabbt vidare mot Helsingborg, Lund och Malmö.

Närservice

Coop Borstahusen, Erikstorps Kungsgård, Mötesplatsen Borstahusen, Coop Xtra, Tornets apotek, vårdcentral & folktandvård. STC gym samt Friskis & Svettis.

Övrigt

Engelska skolan och Säbyholms Montessoriskola är belägna enbart några minuters promenadavstånd från bostaden.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.