Timmermansgatan 10 Väster
Väster

Timmermansgatan 10

Superfin inflyttningsklar 2:a på Väster!

Till salu

Superfin inflyttningsklar 2:a på Väster!

Timmermansgatan 10 Timmermansgatan 10 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 995 000 kr
  • Boarea: 60 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 4
  • Avgift: 4 437 kr I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och Kabel TV basutbudet via Tele2.
  • Förening: HSB Brf Sågen i Landskrona
  • Område: Väster, Landskrona
eller högstbjudande

995 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Timmermansgatan 10

Välkomna till denna fina två på trivsamma väster. Lägenheten som ligger på första våningen nås med endast fåtal trappsteg upp från markplan och bjuder på väl tilltagna ytor i hela lägenheten. Ingången till kök samt vardagsrum har öppnats upp till en bredare öppning för en bättre samvaro med vardagsrum och hall. I vardagsrummet finns det gott om utrymme att inreda med ett trevligt vardagsrumsmöblemang och i köket finns utrymme för matbord. Köket är stilrent med vita över- och underskåp med en grå bänkskiva i laminat och har integrerad ugn, mikrovågsugn, spis, fläkt i rostfritt stål, integrerad diskmaskin samt svart kyl och frys i fullhöjd.
Sovrummet inrymmer en dubbelsäng och har även garderober som medföljer köpet. I anslutning finns det fräscha helkaklade badrummet med dusch som har en snygg duschvägg i glas, vägghängd wc samt handukstork.
Här på väster bor ni optimalt med närhet till vackra promenadstråk runt knuten och centrum med dess utbud en kort promenad bort.
Välkomna på visning!

Interiör

Med endast några fåtal steg från markplan nås denna fina tvårumslägenhet som välkomnar in genom den vackra grå säkerhetsdörren. I den rymliga hallen finns garderober, skoförvaring och har gott om yta för ytterligare förvaring om så önskas.
Från hallen nås det stilrena köket vilket har vita över- och underskåp och grå bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin samt ugn, mikrovågsugn, spis och fläkt i rostfritt stål samt svart kyl och frys i fullhöjd.
Vidare in i lägenheten välkomnas man in till vardagsrummet som kan nås både från hall och vardagsrum, här är ytan väl tilltagen och kan inredas med trevligt vardagsrumsmöblemang.

Från vardagsrummet nås ytterligare en liten hall där det finns ett inbyggt skåp för extra förvaring. Härifrån nås det helkaklade badrummet med vitt kakel på väggar och grått klinker på golv. Badrummet har ett fönster för extra ljusinsläpp och är utrustat med dusch, snygg duschvägg i glas, vägghängd wc samt handdukstork. Ett superfint badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte.

Välkomna hem till en inflyttningsklar fin tvåa på ypperligt läge!

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Tygård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 437 kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, renhållning och Kabel TV basutbudet via Tele2.
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m² Föreningens information
Våning
1 av 4
Andel i förening
2,73993 %
Andel av årsavgift
2,73993 %
Nettoskuldsättning
179 461 kr, 2 991 kr/kvm

Föreningen

Namn
HSB Brf Sågen i Landskrona
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
36 lägenheter, 1 lokal
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen HSB Brf Sågen omfattar förvaltningen av fastigheten Sågen 4 med adresserna Timmermansgatan 10, Målargatan 12 och Fröjdensborgsgatan 9. Fastigheten innehåller 36 lägenheter och en lokal.
Tv och Bredband
Fiber via Landskrona Stadsnät
Gemensamma utrymmen
Välutrustad tvättstuga i källaren. Miljöhus finns på den gemensamma gården.
Parkering
Gratis parkering längs gatan.
FÖRSÄKRING
Bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har gjort flertalet större renoveringar såsom stambyte (2008), nydragen el, installerat säkerhetsdörrar, bytt fönster och lagt om taket.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

eller högstbjudande
995 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer

Allmänt om området

Väster är en mycket trevlig och populär stadsdel i Landskrona som kantas av gröna omgivningar med närhet till blått hav och parker. Stadsdelen består till största del av flerfamiljshus och praktiskt belägna skolor som Albanoskolan och Svarvarens förskola. Ett stenkast ifrån väster nås även koloniområdet Larvi och Citadellet med sina natursköna omgivningar.

Det är nära till havet och vackra promenadstråk. Mot havet till går Strandvägen, med sin blandning av vackra gamla villor och moderna radhus. Borstahusen med populär badstrand och trevliga restauranger ligger mindre än tio minuter bort med cykel. På samma tid når man Landskrona centrum och tågstationen. Både i centrum och vid stationen finns stora matbutiker. Centrum erbjuder också ett stort utbud av restauranger, shopping, service och skolor.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.