Häljenäsvägen 7D Häljarp
Häljarp

Häljenäsvägen 7D

Ljus & modern 2:a i markplan på mysiga Häljenäsvägen!

Till salu

Ljus & modern 2:a i markplan på mysiga Häljenäsvägen!

Häljenäsvägen 7D Häljenäsvägen 7D [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 1 850 000 kr
  • Boarea: 52 kvm Föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 3 632 kr I avgiften ingår värme, vatten och en parkeringsplats.
  • Förening: Hsb Brf Häljenäs
  • Område: Häljarp, Landskrona
eller högstbjudande

1 850 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Häljenäsvägen 7D

Välkomna in till denna stilrena & genomgående lägenhet om två rum på första våningen med egen uteplats. Entrén välkomnar med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i hela bostaden, vitmålade släta väggar och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Den väl tilltagna ytan kan med fördel både inredas med rymligt matbord som avgränsar till köket samt en stor soffgrupp i vardagsrumdelen. Köket från Marbodal går i vinkel och har vita över och underskåp samt rostfria vitvaror från Bosch och har en fin social samvaro med vardagsrummet.
I anslutning till vardagsrummet finns det rymliga helkaklade badrummet med dusch samt tvättmaskin & torktumlare.
Sovrummet inrymmer en dubbelsäng samt extra utrymme för exempelvis skrivbord eller byrå för extra förvaring och är även utrustat med stilrena vita garderober som sväljer mycket förvaring. I sovrummet finns även altandörr som leder ut till gräsmattan på husets baksida där den andra uteplatsen kan uppföras.
Bostadens stenlagda uteplats är belägen precis vid entrén och kan inredas med loungegrupp för en härlig utemiljö.
Bostadsrättsföreningen är en välskött förening med låg månadsavgift och är belägen på perfekt avstånd till tågstation, E6, samt cykelavstånd till Landskrona.
Välkomna att höra av er för bokning av visning!

Interiör

En ljus och modern lägenhet belägen på första våningen med egen uteplats samt förråd i anslutning till entré. Dessutom med möjlighet till att uppföra ytterligare en uteplats som nås från sovrummets altandörr.
Lägenheten bjuder på öppen planlösning med vitmålade och släta väggar samt tidlös ekparkett på golv. Köket från Marbodal går i vinkel med rostfria vitvaror från Bosch och matbordet kan placeras i anslutning till kök med en fin samvaro med vardagsrum.

Badrummet är rymligt med grått klinker på golv, vitt kakel på väggar, dusch med vikbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch och infällda spotlights i tak.

Sovrummet är väl tilltaget i yta och kan inredas med dubbelsäng och samtidigt bibehålla den luftiga känslan. I sovrummet finns stilrena vita garderober som sväljer mycket förvaring och som medföljer köpet. Väggarna i sovrummet har en harmonisk blågrön ton för extra bra sömnkvalitet.

Välkomna till ett enhetligt hem med stilrena materialval samt bekväma faciliteter så som egen parkering och mysig uteplats!

Visa mer

BILDER

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Louise Tygård

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 632 kr, I avgiften ingår värme, vatten och en parkeringsplats.
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m² Föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
2,6446 %
Andel av årsavgift
2,56917 %
Nettoskuldsättning
627 805 kr, 12 073 kr/kvm

Föreningen

Namn
Hsb Brf Häljenäs
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
32 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheten Landskrona Häljarp 17:12. Föreningen består av totalt fyra byggnader i två plan med åtta lägenheter per byggnad. Föreningen äger marken som som består av totalt 32 lägenheter.
Information om månadsavgiften
I avgiften ingår värme, vatten och en parkeringsplats.
Tv och Bredband
Fiber via Landskrona Stadsnät är framdraget till bostaden. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv valfritt abonnemang via stadsnätet. Läs mer på www.landskrona.net.
Parkering
Det ingår en parkeringsplats i avgiften till föreningen. Det finns även besöksparkeringar.
FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkras i Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägget bekostas av föreningen.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

eller högstbjudande
1 850 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Allmänt om området

Häljarp är en tätort i Landskrona kommun. Orten åtskiljs från Landskrona av motorvägen E6 samt koloniområdet Axeltofta. Häljarp ligger öster om E6:an, till huvuddelen söder om Saxån och norr om Saxtorpsskogen.

Kommunikation

Den dubbelspåriga Västkustbanan går genom Häljarp och det finns en järnvägsstation med stopp för Skånetrafikens lokaltåg Pågatågen.

Närservice

I Häljarp finns förskola och skolor upp till nionde klass samt sedan 2004 en golfbana - Öresunds GK. Vid högstadieskolan som heter Sandåkerskolan ligger en idrottsplats med fullstor gräsplan för fotboll (hemmaplan för Häljarps IF) och en konstgräsplan, samt en idrottshall,som är hemmaplan för Häljarps SK:s innebandy. Där ligger också den nybyggda lågstadieskolan Emiliaskolan mellan konstgräsplanen och idrottshallen. Sedan 2017 finns en rugbyklubb på orten Heroes Rugby Club.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.