Badhusgatan 13 Nyhamn
Nyhamn

Badhusgatan 13

Supertrevlig marklägenhet med stor uteplats

Till salu

Supertrevlig marklägenhet med stor uteplats

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 695 000 kr
  • Boarea: 82 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 1 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 157 kr Ingår värme, vatten, renhållning samt kabel tv basutbud
  • Förening: Hsb Brf Lotsen
  • Område: Nyhamn, Landskrona
eller högstbjudande

3 695 000 kr

Visningar

28 Jun 17:00 - 17:30
Bokade visningar. Anmäl er via hemsida eller smsa oss.
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Susanne Durgaram

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Malin Strid

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Badhusgatan 13

Söker du en bostad som ligger centralt med närhet till havet då har du den här.

En supertrevlig trea på markplan men ändå en bit upp. I denna bostad har du allt du kan tänka dig. Två perfekta sovrum som båda har inglasade skjutdörrsgarderober. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch.

Köket är stort och trevligt med mycket skåp och förvaring och här finns självklart plats till ett större matbord. Sidan om köket finns vardagsrummet som avgränsas med en vägg till köket. Ett trevligt rum med mycket fönster som ger ett härligt ljus i bostaden. En extra lyx i detta rum är den fina braskaminen med täljsten som du förmodligen tänder upp när mörkret kommer och bara sitter där och myser.

Från vardagsrummet når du platsen som kommer att bli din älsklingsplats, det inglasade uterummet. Ett mycket trevligt uterum där du har full uppsikt över hamnen och alla båtar som kommer in i hamninloppet men vänder du blicken åt andra hållet ser du även havet mellan husen.
Utanför uterummet finns en stor uteplats som är din egna uteplats. Du har träplank på din och de allmänna ytorna har marksten. En jättefin uteplats som du kan möblera helt efter tycke och smak.

Välkommen till ditt drömboende.

Hall

Du välkomnas in i en stor rymlig hall med klinker på golvet och tapet på väggarna. Till höger och vänster har du bostadens toaletter. Framför dig finns en skjutdörrsgarderob med glasdörrar som avskiljer mot vardagsrummet.

Visa mer

Kök

Ett stort härligt kök med mycket skåp. Köket är av ek och har en granitbänkskiva med underfräst vask. Ovanför vasken finns vackra vitrinskåp. Alla vitvaror är rostfria och är av märket Bosch. Kyl och frys, halvintegrerad diskmaskin, mikro och ugn. Fläkten är Franke. I köket finns plats för ett större matbord.

Visa mer

Sovrum 1

Detta sovrum ligger till vänster sidan om badrummet. Ett trevligt rum som har utgång till det inglasade uterummet. Till dina kläder finns en skjutdörrsgarderob med glasdörrar. Golvet är parkett och väggarna tapet.

Visa mer

Sovrum 2

Rummet som ligger sidan om köket. Är något mindre än det andra rummet och har också parkett på golvet och tapet på väggarna. Även är en skjutdörrsgarderob från golv till tak med glasdörrar.

Visa mer

Vardagsrum

Ett trevligt rum med plats för soffgrupp som har parkett på golvet och tapet på väggarna. Ett rum som får mycket ljus då det finns fönsterpartier längst med hela husets längd. Ett extra plus i detta rum är den fina braskaminen med täljsten detaljer. När mörkret kommer kan det vara mysigt att tända upp kaminen och bara ha det bra.

Visa mer

Uterum

Inglasat uterum finns i anslutning till vardagsrummet men du når detta rum även från sovrum 1. Ett supertrevligt rum med träplank på golvet inglasning som du kan skjuta upp. Här har du full koll på vädret och alla båtar.

Visa mer

Uteplats

Utanför hela lägenhetens längd finns en stor uteplats som nästan är som din egna uteplats. Uteplatsen är där träplank ligger. Nuvarande styrelse i bostadsrättsföreningen vill att ägaren till bostadsrätten skall ta ansvar för denna uteplats och att den skall ingå i bostadsrätten. Röstning kommer att ske vid nästa stämma. Detta är en fantastik möjlighet att ha denna yta som ett extra uteplats. Föreningen motser inte att den nyttjas.

Visa mer

Badrum

Badrummet är placerat direkt till vänster när du kommer in i bostaden. Ett stor rum som är helkaklat och modernt. Tvättfat, spegel, väggskåp, badkar, handdukstork och även tvättmaskin och torktumlare. Ovanför TT och TM finns en bänkskiva och väggskåp till förvaring.

Visa mer

WC/Dusch

Extra lyx finns i denna bostad att det finns två toaletter. WC/dusch är likvärdigt med badrummet förutom det finns en halv duschvägg som du kan svänga in om du inte vill ha den ute. Båda badrummen har komfortvärme men tyvärr vet man inte om det funkar.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 157 kr, Ingår värme, vatten, renhållning samt kabel tv basutbud
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m² föreningens information
Våning
1 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,82838 %
Uteplats
Bostadsrättsföreningen är ägare till uteplatsen. Nuvarande styrelse vill att uteplatsen skall ingå i bostadsrätten och skall rösta för detta i nästa årsstämma. Uteplatsen är där det finns träplank.

Föreningen

Namn
Hsb Brf Lotsen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
33 lägenheter, 2 lokaler
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Styrmannen 4 med adress Badhusgatan 13, 29 och 31, vilken innehåller 33 lägenheter och 2 lokaler.
Föreningen är medlem i Nyhamns Samfällighetsförening, deras andel är 25%.
Information om månadsavgiften
Ingår värme, vatten, renhållning samt kabel tv basutbud
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen beslutade 2021 att sänka årsavgifterna med 5%. Inför 2022 har man även beslutat minska avgifterna med 5%. Årsavgifterna kommer att uppgå till 576 kr/kvm bostadslägenhetsyta inkl. bränsleavgifterna.
Tv och Bredband
Fiber/Com-Hem
Gemensamma utrymmen
Miljörum Förråd i källare samt cykelförråd och garage.
Parkering
Garage 10 st med separat kö och p-platser
FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkring ingår brf tillägg
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Utförda renoveringar:
2020 - Fläktar i ventilationsaggregat har bytts till tryckstyrda fläktar. Byte av 720 kvm fasadskivor och 64 st skadade glas i fönster i skivfasader. Tvättning och målning av putsfasaderna. Underhållsspolning av avloppsledningar och byte av dräneringspumpar.
2021 - Monterat fågelpiggar på östra och södra takhörnet till Badhusgatan 13 och västra och norra hörnet till Badhusgatan 29 för att förhindra fågelspillning på balkong och takterrasser.

Planerade renoveringar:
Byte av takpapp under kommande år
Installation av nytt passagesystem

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Hiss
Ja
Övrigt om byggnaden
Träplank på uteplatsen byttes för ca 2 år sedan av föreningen.

Ekonomi

eller högstbjudande
3 695 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Energideklaration
Utförd 2020-09-28
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
114 kWh per kvm och år

Allmänt om området

På Nyhamn bor man vackert vid vattnet i centrala Landskrona. Skulpturparken länkar samman Nyhamn med Kasernplan. Nyhamns centrala läge innebär närhet till Landskronas stora utbud av matbutiker, shopping och service.

Här från Nyhamn har man även nära till det vackra citadellsområdet och Landskronas stora friluftsbad Citadellbadet. Badet är öppet under sommarmånaderna och ibland även öppet för vinterbad. Det är gångavstånd till konsthallen och museet som arrangerar många utställningar och vernissager.

I närheten finns det flera förskolor och skolor att välja mellan. Bussen från Sofia Albertina kyrka tar dig till Landskrona tågstation på några minuter.

Kommunikation

Buss och tåg

Närservice

Flertalet butiker inom gång avstånd

Parkering

Längst med gator men även möjlighet att hyra din parkering i flertalet olika garage och p-platser

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.