Löpargatan 58D Västra Fäladen
Västra Fäladen

Löpargatan 58D

Underbar tvåa på markplan!

Till salu

Underbar tvåa på markplan!

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 195 000 kr
  • Boarea: 66 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 1 av 2
  • Avgift: 3 848 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, el och p-plats.
  • Förening: HSB Brf Löparen
  • Byggnadsår: 1973
  • Område: Västra Fäladen, Landskrona

2 195 000 kr

Visningar

30 Jun 17:30 - 18:00
Boka tid via hemsidan
Håll dig uppdaterad
3 Jul 11:00 - 11:30
Boka tid via hemsidan
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Löpargatan 58D

Det här är en bostad som är eftertänksamt inredd och som bjuder på fina och genomtänkta detaljer som tillsammans skapar ett otroligt ombonat hem. Bostaden är belägen på markplan med uteplats i såväl öster som väster med morgonsol på framsida och eftermiddagssol på baksida och trädäck. Det fantastiska badrummet är renoverat 2020 med inslag av marmor på väggarna och svarta tidlösa detaljer i duschvägg. Dessutom tvätt och torkmöjlighet i en kombimaskin. Köket renoverades under 2015 och går i ljusa behagliga färger med stor matplats och utgång till den inglasade balkongen. Det otroligt snygga golvet är av laminat och i fiskbensmönster som gifter sig otroligt fint tillsammans med de ljusa väggarna och de svarta och guldiga detaljerna i garderober och handtag. Den platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet är lika mycket en tillgång i förvaringsväg som en inredningsdetalj. Dessutom målad i en ljus kulör för att ödmjukt smälta in med övrig inredning och tv:n har en given plats. Både funktionellt och snyggt. Välkomna till detta underbara hem som nu är redo för nästa ägare!

Hall

Direkt till vänster i trappuppgång når vi bostaden som redan vid första första klivet över tröskeln ger oss en känsla av välbefinnande och hemtrevnad. Golvet är beklätt med laminat i fiskbensmönster i en grå nyans och väggarna är målade i en ljus kulör. Här finns två garderober intill köket samt en större klädkammare intill sovrummet.

Badrum

Från hallen nås badrummet som renoverades mellan 2019 och 2020 och här finns det inte mycket mer att önska. Kakel i marmor på väggarna och klinker i en ljus nyans. Dusch med vägg i svarta detaljer samt handfat med en större kommod och bänkskiva i grå laminat. Dessutom en kombimaskin som sköter både tvätt och torktiden i ett. Otroligt smart och som frigör ytor. Den överhängande spegeln är vackert rund och här finns förvaring i skåp samt elburen golvvärme.

Kök

Under 2015 renoverades köket och går i ljusa behagliga toner som gifter sig fint med övrig inredning. Detta tilltagna kök bjuder på en integrerad och separat kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt otroligt bra förvaringsmöjligheter i skåp och skafferi. Bänkskiva från IKEA i svart sten samt matplats intill fönsterparti i behagligt österläge och morgonsol. Härifrån nås den inglasade balkongen med utgång till framsidans uteplats.

Sovrum

Intill köket ligger sovrummet som är generöst i storlek och går i behagligt gråa toner. Det snygga fiskbensmönstrade golvet ligger så även här och väggarna är ljust målade. Den tilltagna garderoben i svart med belysning ingår inte i bostaden men kan köpas till efter överenskommelse med säljaren.

Vardagsrum

Det här rummet är så otroligt inbjudande och generöst i sin storlek. Lägg märke till soffan som är tre meter lång och ändå finns det luft och rymd i rummet. Vill man inreda annorlunda finns det alltså plats för både en matplats och soffmöbler utan problem. Det snygga fiskbensmönstrade golvet ligger även här och väggarna är målade i en ljus nyans. Den platsbyggda bokhyllan i ljus kulör är otroligt iögonfallande och lämnar plats åt såväl tv som de vackra tingen som gärna får fylla upp hyllplanen. Härifrån nås verandan i västerläge med sol från lunch fram till kvällen och den stora ytan lämnar plats åt alla tänkbara utemöbler och härligt umgänge en ljummen sommarkväll.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 848 kr, inkl. värme, vatten, kabel-tv, el och p-plats.
Antal rum
2 rum
Boarea
66 m² föreningens information
Våning
1 av 2
Andel i förening
0,42828 %
Uteplats
Två härliga uteplatser i öster och väster. Inglasad balkong med utgång till resterande av uteplatsen som hör till bostaden. Här är det lagt singel men många anlägger trädäck med staket. På baksidan i västerläge bjuds det på en större veranda med grind för att nå gräsmatta samt markis.
Bilplats
P-plats ingår i månadsavgiften och är belägen i nära anslutning till bostaden.
Övrigt
Separat förråd är beläget intill bostaden.

Föreningen

Namn
HSB Brf Löparen
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
206 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
HSB Brf Löparen bildades 1972 och bostäderna stod klara 1973 på fastigheten Löparen 1. Adresserna är Löpargatan 34-62 och i föreningen finns totalt 206 bostäder.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, vatten, kabel-tv, el och p-plats.
FÖRENINGENS EKONOMI
Föreningen har en stabil och god ekonomi och avgiften höjdes i år med 1%.
Tv och Bredband
Com Hem, Fiber via Landskrona Stadsnät
Gemensamma utrymmen
Det finns trevliga gemensamma utemiljöer, miljöhus, tvättstugor som renoverats samt ett fritidshus. Det finns också gemensamma aktiviteter i föreningen som uppskattas av de boende, däribland boule.
Parkering
Gratis parkeringsplatser i området samt även gästparkeringar. Garage finns att hyra för 210 eller 263 kr/mån och för dessa finns ett separat kösystem. Vänligen kontakta styrelsen för att ställa er i kö för en garageplats. Årlig höjning om 2,5%.
FÖRSÄKRING
Föreningen bekostar bostadsrättstillägget i samband med tecknande av hemförsäkring och behövs därför inte tecknas av bostadsrättsinnehavaren.
Övrigt
Ekonomisk förvaltare är HSB Landskrona.
Köparen/köparna måste vara godkända medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på https://blimedlem.hsb.se/index.html?rId=62
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har nyligen dragit in fiber till alla lägenheter samt renoverat samtliga tvättstugor med självdoserande maskiner. Lekplatserna på föreningens olika gårdar har även dessa renoverats och man har även bytt garageportarna.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1973
Uppvärmning
Fjärrvärme
VENTILATION
Frånluft
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Försäkring
773 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
773 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Denna uppgift är baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan variera beroende på vilken typ av försäkring som tecknas.
Energideklaration
Utförd 2021-04-26
Energiklass
G
PRIMÄRENERGITAL
221 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Västra Fäladen är ett barnvänligt och mysigt område. Karlslundsparken ligger precis i närheten med lekplats och sin trevliga djurpark. Från Västra Fäladen är det också nära till idrottsplatsen och Karlslundsbadet. Det är promenadavstånd till Exercisfältet och med cykel är man på mindre än 10 minuter vid Borstahusen där man kan njuta av bad och det stora utbudet av restauranger och aktiviteter.

Här på Västra Fäladen hittar man bland annat vårdcentral, apotek, pizzeria, Friskis & Svettis samt Netto. Det finns förskola och skola här och bussförbindelserna till centrum och tågstationen är mycket bra. Med bara åtta minuters restid från Västra Fäladen till Landskrona station och täta avgångar är pendlingsmöjligheterna mycket goda.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.