Åkerrosgården 1E Häljarp
Häljarp

Åkerrosgården 1E

Ljus & modern 2:a på mysiga Åkerrosgården!

Till salu

Ljus & modern 2:a på mysiga Åkerrosgården!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 1 300 000 kr
  • Boarea: 53.7 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 2
  • Avgift: 3 195 kr
  • Förening: Brf Landskrona Häljarp Station 2
  • Område: Häljarp, Landskrona
eller högstbjudande

1 300 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Louise Tygård

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Åkerrosgården 1E

Välkomna in till denna stilrena & genomgående lägenhet om två rum på andra våningen. Entrén välkomnar med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i hela bostaden, vitmålade släta väggar och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Den väl tilltagna ytan kan med fördel både inredas med rymligt matbord som avgränsar till köket samt en stor soffgrupp i vardagsrumdelen. Köket från Marbodal har rostfria vitvaror från Bosch och från köksfönstret kan det njutas av en härlig och rogivande utsikt.
I anslutning till vardagsrummet finns det rymliga helkaklade badrummet med dusch samt tvättmaskin & torktumlare.
Sovrummet inrymmer en dubbelsäng samt extra utrymme för exempelvis skrivbord och är även utrustat med garderober.
Bostadens uteplats är belägen precis vid entrén och kan inredas med loungegrupp för en härlig utemiljö.
Bostadsrättsföreningen är en välskött förening med låg månadsavgift och är belägen på perfekt avstånd till tågstation, E6, samt cykelavstånd till Landskrona.
Välkommen på visning!

Interiör

En ljus och modern lägenhet belägen på andra våningen med egen uteplats samt förråd i anslutning till entré. Lägenheten bjuder på öppen planlösning med vitmålade och släta väggar samt tidlös ekparkett på golv. Köket från Marbodal går i vinkel med rostfria vitvaror från Bosch.
Badrummet har grått klinker på golv, vitt kakel på väggar, dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch och infällda spotlights i tak.
Ett enhetlig hem med stilrena materialval samt bekväma faciliteter så som egen parkering och fin uteplats.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 195 kr
Antal rum
2 rum
Boarea
53.7 m²
Våning
2 av 2
Andel av årsavgift
1,91178 %

Föreningen

Namn
Brf Landskrona Häljarp Station 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
35 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Landskrona Häljarp Station 2 är ett privat bostadsrättsföretag som bildades 2016 vilket HSB förvaltar.
Bostadsrättsföreningen har till ändamål att upplåta bostadslägenheter för permanent boende åt medlemmar till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen.

Föreningen äger fastigheten Landskrona Häljarp 18:2 som består av 5 huskroppar i 2 plan med totalt 35 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Den totala boytan är 2 588 kvm. Bostadsbyggnaderna har uppförts på betongplatta i träregelstomme, prefab, med mineralullisolering. Fasaden är genomfärgad puts, uppvärmning och varmvatten via frånluftsvärmepump och vattenburet system. Fönster är 3-glas och ventilation är mekanisk till- och frånluft.
Tv och Bredband
Fiber finns, eget abonnemang tecknas
Gemensamma utrymmen
Utöver bostadsbyggnaderna finns två miljöhus samt en garagelänga med 7 stycken garageplatser.
Parkering
Föreningen har 7 garageplatser och 49 parkeringsplatser. P-plats ingår i månadsavgiften och för garageplats gäller separat kö samt är avgiftsbelagd.
FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.
Övrigt
Ekonomisk förvaltare är HSB Landskrona.
Köparen/köparna måste vara godkända medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på https://blimedlem.hsb.se/index.html?rId=62

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

eller högstbjudande
1 300 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Allmänt om området

Häljarp är en tätort i Landskrona kommun. Orten åtskiljs från Landskrona av motorvägen E6 samt koloniområdet Axeltofta. Häljarp ligger öster om E6:an, till huvuddelen söder om Saxån och norr om Saxtorpsskogen.

Kommunikation

Den dubbelspåriga Västkustbanan går genom Häljarp och det finns en järnvägsstation med stopp för Skånetrafikens lokaltåg Pågatågen.

Närservice

I Häljarp finns förskola och skolor upp till nionde klass samt sedan 2004 en golfbana - Öresunds GK. Vid högstadieskolan som heter Sandåkerskolan ligger en idrottsplats med fullstor gräsplan för fotboll (hemmaplan för Häljarps IF) och en konstgräsplan, samt en idrottshall,som är hemmaplan för Häljarps SK:s innebandy. Där ligger också den nybyggda lågstadieskolan Emiliaskolan mellan konstgräsplanen och idrottshallen. Sedan 2017 finns en rugbyklubb på orten Heroes Rugby Club.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.