Fredagsgatan 7 Landskrona
Landskrona

Fredagsgatan 7

Här är det fredag hela veckan!

BUDGIVNING PÅGÅR

Här är det fredag hela veckan!

inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Tryggmärkt
Läs mer

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 7 995 000 kr
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 207 kvm + 43 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1976
  • Område: Landskrona, Landskrona
  • Besiktigad: Ja
  • Fastighetsbeteckning: Veckan 6

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fredagsgatan 7

Fredagsgatan 7 är belägen i ett väldigt lugnt och familjevänligt område där man umgås mellan tomtgränserna och spelar fotboll längs gatan. Tomten är belägen på en hörna med insynsskyddad läge i öster utmed gröning och parkområde. Tomten bjuder på tre verandor runt om huset där du kan följa och njuta av solens värmande strålar under alla dygnets timmar. Den välskötta tomten bjuder in till lek och rekreation. Här finns gott om gröna ytor för små ben med spring i och några rabatter för den trädgårdsintresserade att förkovra sig i. Bostaden är löpande renoverad och bjuder på ett gediget snyggt betonggolv med golvvärme som följer bostadens alla rum på entréplan. Väggarna är solida och vitmålade. Köket från 2005 har öppnats upp och förenas tillsammans med matplatsen i en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet i öster. Fönsterpartierna har förbytts till öppningsbara skjutdörrar så att du med lätthet kan bjuda in naturen från båda hållen och skapa en otrolig rymd till bostadens sociala ytor. Det finns totalt sju rum varav fyra idag fungerar som sovrum. Samtliga rum är otroligt rymliga och här finns goda ytor för klädesförvaring. Och om det inte skulle vara tillräckligt så finns det två walk-in-closets där ett är något större än de andra och dessutom med utgång till trädgården. Två badrum finns att tillgå, ett badrum på entréplan och ett beläget på övreplan, båda renoverade mellan 2-4 år sedan. Ett otroligt stort allrum beläget på övreplan fungerar idag som ett extra vardagsrum men kan ifall behov finns delas upp och på så vis skapa ytterligare ett rum efter behov. Tvättstuga och grovkök är beläget mellan badrum och walk-in-closet och lämnar plats åt alla tvättbestyr och där till goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. På tomten finns uppfart för en bil samt garage för ytterligare en bil. Gästerna kan parkera längre ner i gatan eller intill tomten om så önskas. Det här är ett hus som passar den större barnfamiljen eller de som bara vill njuta av ett bekvämt boende med stora ytor och antalet rum. Varmt välkomna till Fredagsgatan och denna underbara familjevilla på bästa läge!

  • Besiktningsprotokoll finns och kan skickas på begäran.

Hall

Spatiös hall med välkomnande dörr med sidoglas för bra ljusinsläpp. Vi möts också av det snygga betonggolvet med underliggande värme som följer bostadens samtliga rum på bottenplan. Väggarna är vitmålade och vi bjuds på en garderob med skjutbara dörrar med spegel för all ytterplaggsförvaring.

Master bedroom

Rakt fram från hallen når vi bostadens första sovrum och som öppnats upp då det tidigare var uppdelat i två rum. Ett otroligt rymligt sovrum med målade väggar och två fönster i österläge fritt från insyn. Ett rofyllt och svalt sovrum där endast morgontimmarnas solstrålar letar sig in.

Walk-in-closet

Till alla som inte kan få nog med klädesförvaring så kommer här ett rum som skulle vara drömmen för många! Få förunnat att även kunna kliva rakt ut i trädgården eller varför inte njuta av stillsamheten i dagbädden och fundera över vilka kläder som passar dagen till ära.

Tvättstuga

Praktiskt och stort rum med plats för tvätt yta och alla de attiraljer som kräver sin plats men som gärna inte vill synas. Detta är ett utmärkt rum för just detta där ändamålet med förvaring och goda arbetsytor är uppfyllda med råge. Det finns tvättmaskin(-18) och torktumlare(-20) men även ett torkskåp(-22). Tvättställ, bänk yta, förvaring i över- och underskåp samt värmepanna. Vitmålade väggar och fönster i västerläge.

Badrum

Detta badrum renoverades för ca 4 år sedan och bjuder på kakel och klinker i vit/beige kulör. Här finns ett badkar att krypa ner i efter en lång dag eller för de små att plaska i. Vädringsfönster i västerläge samt handdukstork och givet wc-stol, spegel med belysning samt dubbelhandfat med stor kommod där alla hygienartiklar kan få bo.

Kök

Detta otroligt trevliga kök renoverades av föregående ägare 2005 men som har snyggats till med åren där en slittålig och ack så snygg bänkskiva av vit komposit installerades. Den tilltagna köksön fungerar lika bra som avlastningsyta, arbetsyta eller som social yta när middagsbestyren kräver två kockar. Här finns bra med förvaring i ön men även i väggskåp såväl under som över. Lägg märke till det gömda eluttaget i bänkskivan som är såväl praktiskt som snyggt. Integrerad kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn skapar en enkelhet som är svårslagen. Med hjälp av imitationstegel har väggen intill fönster smyckats för att skapa en råare känsla till de klassiskt slätmålade väggarna. Och kombinationen gifter sig otroligt fint, tillsammans med betonggolvet och de tilltagna fönsterpartierna i väster. Matplats för mångtalet är nog en underdrift, men här sitter man gärna många utan att armbågas. Dessutom med altandörr till verandan i västerläge som med fördel kan öppnas upp för känslan av att naturen inte är särskilt långt bort.

Vardagsrum

Från matplatsen har man full uppsyn över vardagsrummet som är en förlängning av matsalen och binder ihop ytorna på ett mycket trevligt vis. Likväl här kan altandörren stå på glänt och morgonsolens värmande strålar välkomnas genom vackert skira gardiner böljandes av en tidig fredag morgons fläkt. De stora fönsterpartierna skapar en illusion av att ha naturen så nära inpå och som en tavla ramas grönskan in och skapar en känsla av att vara både inomhus och utomhus i samma ögonblick. Tv:n har en given plats och här har sladdar och el-detaljer fällts in i väggen för att skapa en prydlig vägg, fri från sladdar.

Allrum övre plan

Från vardagsrummet och trappan tar vi oss vidare upp till bostadens övre plan. Här tornar ett otroligt stort allrum upp sig med rikligt ljusintag, vitmålade väggar och trestavsparkett på golv. Ett extra vardagsrum när det kivas om kontrollen är få förunnat men också en möjlighet att dela av och skapa ett sovrum till, om behovet finns.

Sovrum övre plan

Otroligt stora sovrum med två fönsterpartier och kupa. Vitmålade väggar och parkettgolv som är genomgående för hela bostadens övre plan. Här kan flertalet garderober få plats och varför inte en mysig läshörna i en bekväm fåtölj? Med en sådan tilltagen storlek på samtliga rum är möjligheterna till att inreda efter det egna behovet goda.

Kontor övre plan

Detta rum hör också till en av de välbekanta drömmarna i jakten på ny bostad. Ett kontor i all ära, men rymden och storleken hör inte till vanligheten. Här kan man utan att hålla tillbaka, förvara, arkivera och inreda med tilltagna möbler för att skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt.

Klädkammare övre plan

Intill trappen finns ett utrymme som används som klädkammare och förvaring. Tacksam yta som sväljer väldigt mycket i förvaringsväg och kan inredas efter behov.

Badrum övre plan

Detta badrum renoverade för ca 2 år sedan och är väldigt smakfullt renoverat med kakel och klinker i en beige/grå nyans och takfönster med behagligt ljusinsläpp. Här kan man duscha och nyttja avlastningsytan som just detta eller som pall när benen behöver vila. Handfat med kommod för hygienartiklar, handdukstork och wc-stol.

Visa mer

BILDER

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Veckan 6
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
7 rum, varav 4 sovrum
Boarea
207 m² + 43 m² biarea säljarens information
Kommentar till areakälla
Arean är enligt säljaren och bör kontrolleras av en köpare om det är av speciellt vikt.
Tomtarea
643 kvm
Uteplats
Stenlagd uteplats intill förrådet
Bilplats
Uppfart och garage
Tomt
Fantastik utemiljö där praktiskt är ledordet och kvalitetstiden är högt värdesatt. Barnen har bra med ytor för spring på gräsmatta runt huset och för oss andra finns goda ytor för återhämtning och vila. Frukost på verandan utanför vardagsrummet är givet. Lika så en rykande kopp kaffe på verandan utanför entrén. Dagen avslutas med middag och umgängestid på verandan i västerläge och under sommarens allra hetaste dagar sitter ni helst på den stenlagda uteplatsen i något mer skyddat läge. En sak är säker, här finns inte mycket mer att önska. Det svalkande doppet tas givetvis i Öresund 3 min bort!
BESIKTIGAD
Ja
Försäkrad mot dolda fel
Ja

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Luft/vatten värmepump
BYGGNADSÅR
1976 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Tegel
Fönster
3-glas Isolerglas kasetter
Tak
Betongpannor
Stomme
Siporex
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
FTX
RENOVERINGAR MM.
2015 - Ny luft/luft värmepump installerades.
2016 - Under detta årtal genomfördes en del renoveringar i huset och i samband med installation av vattenburen golvvärme, anlitades PLATCON BYGGNADS AB från Helsingborg för sanering samt specialbehandling av betongplattan, avjämning av betongplattan, montering av mekaniskt ventilerad platon-matta samt montering av cellplast i erforderlig tjocklek. Samma årtal renoverades tvättstugan och bänkskivan "Nobel supreme white 30mm Silestone" installerades i köket. Samtidigt byttes el-centralen samt installation av jordfelsbrytare och ny luft/vatten värmepump. I köket installerades ny kyl och frys, ny häll och ny mikrovågsugn.
2017 - Ny elektrisk och fjärrstyrd garageport.
2018 - Tvätt av tak samt specialbehandling av betongpannor. Även nya hängrännor och takavvattningssystem från Lindab. Samma år renoverades även badrummet på entréplan.
2019 - Ny takpapp, ny träpanel, nya plåtar samt målning av garaget. Ny diskmaskin i köket installerades.
2020 - Renoverades badrummet på övre plan.
2021 - Nya elradiatorer på ovanvåning installerades. Ny ledbelysning under köksskåp och ny ledbelysning i hallen.
2022 - Installation av batteriladdare till bilen, plejd-puckar installerades i huset och garaget för fjärrstyrning av belysning. Ny ugn installerades i köket tillsammans med modernt eluttag i köksön.

Fiber finns indraget i fastigheten. Bredband via Bredbandsson.
Övriga byggnader
Sammankopplat med garaget finns ett tilltaget förråd för alla diverse verktyg och vinterförvaring av utemöbler.

Ekonomi

eller högstbjudande
7 995 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,681%
TAXERINGSVÄRDE
4 604 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 918 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
4 920 700 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
13 980 kr/år
VA
12 183 kr/år
Renhållning
2 074 kr/år
Försäkring
8 668 kr/år
Kommentar
Denna kostnad är baserad på nuvarande ägares uppgifter och kan variera beroende på val av leverantör och förbrukning. Observera att uppvärmningskostnaden ingår i elkostnaden.

Larm från Verisure finns att överta för 399 kr/mån.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
36 905 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Elförbrukning
15 000 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2022-06-07
Energiprestanda primärenergital
110 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
51 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Stadsplan

Allmänt om området

Svaneholm är beläget i Landskrona nordvästra delar med grönskande miljöer och böljande hav bara utanför dörren. Promenadstråken är många och här finns olika typer av bebyggelser som friliggande villor, kedje- och radhus, bostadsrätter och några hyresfastigheter. Svaneholm ligger i nära anslutning till flertalet skolor och förskolor dessutom med träningscentra, apotek, vårdcentral, folktandvård, pizzeria, restauranger, välsorterade matbutiker och mycket mer.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.