Inspektorsgatan 5 Norra Borstahusen
Norra Borstahusen

Inspektorsgatan 5

Nyproducerat bostadsrättsradhus i Norra Borstahusen!

Till salu

Nyproducerat bostadsrättsradhus i Norra Borstahusen!

SNABBFAKTA

  • eller högstbjudande: 3 750 000 kr
  • Boarea: 114 kvm föreningens information
  • Antal rum: 5 rum
  • Våning: 1
  • Avgift: 4 969 kr Inkl. kallvatten, p-plats och sophantering. Exkl. värme, varmvatten, el och renhållning. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten om 380kr.
  • Förening: Brf Vårbruket
  • Byggnadsår: 2022, Bostaden är under uppförande
  • Område: Norra Borstahusen, Landskrona
eller högstbjudande

3 750 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Wennerberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Inspektorsgatan 5

Chans på en av de fina bostäderna i Brf Vårbruket som planeras vara inflyttningsklar under november 2022. Tänk att få vara första ägare på detta otroliga bostadsrättsradhus med en stor trädgårdstomt i nordvästligt läge och med sol större delen av dagen. Bostaden är dessutom belägen mitt i området, fritt från störande trafik och med parkeringsplats i nära anslutning till bostaden.

Vi bjuds på genomgående ljusa och sobra materialval med en vitpigmenterad parkett, vitmålade väggar, ljusa fönsterpartier med snygg natursten samt ett kök med klassiskt vita luckor. Två badrum med dusch som går i ljusgråa toner med tvättmöjlighet, tvättställ och goda förvaringsytor i skåp. På bostadens övre plan huserar de fyra sovrummen, privat och praktiskt då entrévåningen med fördel kan användas i det sociala sammanhanget. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och linneskåp och en fin fransk balkong med räcke från master bedroom.

  • Visning är ej möjligt i detta skede då bostaden ej är färdigställd.

Hall

Snygg och praktisk klinker i entrén som övergår till en vitpigmenterad lamellparkett i 3-stav som följer bostadens övriga rum. Väggarna är vitmålade och för ytterplaggsförvaring finns en skjutdörrsgarderob till vänster och bakom elcentral.

Kök

Köksinredning från Marbodal och vitvaror från Electrolux som bjuder på hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll samt diskho och fläkt. Allt i tidlöst vitt utförande tillsammans med de vita skåpsluckorna. Överskåp med en pushfunktion utan synliga handtag och nedtill en grepplist för en minimalistisk känsla. Bänkskiva av laminat i ljusgrå betong och stänkskydd i kakel i halvförband 10x30 cm. Väl tilltagen köksö som bidrar till goda arbetsytor men även förvaringsmöjligheter i skåp undertill. Den vitpigmenterade lamellparketten i 3-stav och vitmålade väggarna gifter sig fint med övrig inredning och dessutom fönsterbänkar i läcker natursten.

Badrum bottenplan

Stort och rymligt badrum med tvättmöjlighet. Klinker på golv i grått och kakel på väggarna i vitt. Här finns en duschhörna, wc-stol, handdukstork, handfat, spegelskåp och frånluftsvärmepumpen. Bänkskiva i laminat ovan tvättmaskin och torktumlare samt två stycken väggskåp för goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum

Vardagsrummet som ligger i en öppen planlösning till kök och matsal lämnar goda möbleringsmöjligheter och med utgång till trädgården i nordväst. Samma snygga vitpigmenterade lamellparketten i 3-stav, vitmålade väggar och fönsterbänkar i snygg natursten.

Sovrum övre plan

På övre plan huserar bostadens fyra sovrum där tre utav fyra sovrum har en garderob och det större sovrummet erbjuder två garderober och ett linneskåp. Samt fransk balkong med räcke för att kunna öppna upp och vädra. i det större sovrummet. Samma vitpigmenterade lamellparkett i 3-stav och vitmålade väggar och fönsterbänkar i snygg natursten.

Badrum övre plan

Mellan sovrummen ligger det andra badrummet som erbjuder klinker i grått och kakel i vitt. En duschhörna, wc-stol, handdukstork, handfat med kommod samt ett spegelskåp.

Visa mer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 969 kr, Inkl. kallvatten, p-plats och sophantering. Exkl. värme, varmvatten, el och renhållning.
Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten om 380kr.
Antal rum
5 rum
Boarea
114 m² föreningens information
Våning
1
Andel i förening
3,92022 %
Kommentar till andelstal
Bostadsrättsföreningen har enbart tillhandahållit ett andelstal för bostadsrätten.
Uteplats
Stor uteplats med västligt läge på gavel och nordvästligt läge på bostadens baksida. Framsida vetter i söder och sol i stort sett hela dagen.
Bilplats
P-plats ingår i avgiften och är belägen på föreningens område i närhet till bostaden.
Övrigt
Utkastare i trädgården på baksidan för bevattning.

Föreningen

Namn
Brf Vårbruket
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
25 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 207 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen äger och förvaltar Betpressen 1 med 25 st parhus som är uppförda 2022 med 2-3 våningar. Samtliga radhus har uteplats och de större radhusen har även en takterrass.
Information om månadsavgiften
Inkl. kallvatten, p-plats och sophantering. Exkl. värme, varmvatten, el och renhållning.
Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg för vatten om 380kr.
Tv och Bredband
Fiber
Gårdsplats
Mellan huskropparna finns en grönyta till medlemmarnas förfogande att nyttja fritt.
Gemensamma utrymmen
3 st miljöhus.
Parkering
19 st radhus har parkeringsplats på sin uppfart. De återstående 6 st radhus har ingen uppfart med parkering utan en egen parkering på föreningens område. Dessutom finns här gäst- och handikappsparkering.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Pågående uppbyggnad av bostäderna och området.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
BYGGNADSÅR
2022
Kommentar BYGGNADSÅR
Bostaden är under uppförande
Uppvärmning
Vattenburen via frånluftsvärmepump
Fönster
3-glas isoler. Aluminium utsida, vit trä insida
VENTILATION
FTX
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Kallförråd om ca 4 kvm på tomtens baksida.

Ekonomi

eller högstbjudande
3 750 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,681%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
5 928 kr/år
Uppvärmning
8 550 kr/år
vatten
4 560 kr/år
Försäkring
1 140 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
20 178 kr/år
Kommentar
Fiktiva uppgifter som är inhämtade från den ekonomiska planen.

Allmänt om området

Norra Borstahusen, bjuder på närhet till det pittoreska fiskeläget Borstahusen där det finns färsk fisk och sköna bad. I denna pittoreska miljö finns ett stort utbud av aktiviteter bl. a hittar man en av Sveriges bästa golfbanor, utegym, motionsslingor, spa och konsthall. Hamnens restauranger står för både god mat och underhållning. Erikstorps Kungsgård serverar mat av hög kvalitet året runt.

Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala skolor och friskolor. Inom kort avstånd finns både Coop och gym. Med cykel är man i Landskrona centrum på drygt tio minuter och där finns all service man kan behöva.

Bussen tar ca 10 minuter till tågstationen och ungefär lika lång tid till centrala Landskrona. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och når Malmö på under 40 min och Helsingborg på ca 20 minuter. Du kan även ta bussen till Helsingborg och den är inom kort gångavstånd.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.